Login/Registracija

PERVERZNA GOGA? Pevačica pohvalila supruga, SPUSTIO JE NIKAD JAČE

Da je u braku estradnog para Goge i Marka Gačića veoma zanimljivo i da je strast i dalje jaka i sami su potvrdili priznjanjem da se vole kao prvog dana, ali i objavama na društvenim mrežama koje često bude veliku pažnju javnosti. Ipak, poslednja u nizu još jednom je dokazala da estradno- bračni par funcioniše savršeno, čak i kada se baš ne razumeju. 


Tako se nedavno pevačica pohvalila izumom svog supruga koji je podrazumevao krevet, tačnije dušek u autu za udobniju vožnju i odmaranje, što je očigledno obradovalo pevačicu, budući da je predpostavila da je reč o mestu gde zajedno mogu da odmore, ali se nije nadala da je ono namenjeno drugim osobama.


– Imam muža, zaje*ao vek – pohvalila se Goga na Instagramu uz fotografiju izuma i nazvala supruga kraljem, ali je ubrzo dobila nikad jači odgovor. 

– To služi za decu da spavaju, nije ono na šta si mislila  – odgovorio joj je Marko, a ni Goga mu nije ostala dužna.

Ti si mislio na nešto drugo očigledno, čim si to i napisao i pojasnio. Svakako ne možemo do mora da spavamo, a da nas auto sam odveze, bar ne ovaj naš – poručila mu je javno, a i dalje se postavlja pitanje na šta li je to Goga mislila.

Supružnici su nedavno gostovali u emisiji „A sad malo mi“ gde su govorili o manje poznatim detaljima iz privatnog života.  Tada su priznali da su kroz sedam godina braka stekli iste navike, a jedna od njih je i gledanje serija i filmova. 

– Sve gledamo i stare i nove serije, a „Bolji život“ smo gledali 300 puta za sedam godina koliko smo zajedno… Mislim da smo pet puta pregledali sve stare domaće serije -rekao je Marko i dodao da mu im nikad nije dosadno kada su zajedno i da im je često i nebitno šta gledaju.

Međutim, nedavno nas je iznenadio kada je priznao da je ljubomoran i da mu teško pada razdvojenost od supruge, što možete da vidite u nastavku.  

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić