Login/Registracija

„Zgodna je i puna seksipila“, Peja progovorio o odnosu sa Zlatom, a ovo što je rekao niko nije očekivao

O ljubavi Zorana Pejića Peje i Zlate Petrović dosta se pisalo i medijima koje je i danas najviše intrigira odličan odnos koji gaje uprkos razvodu.

Za razliku od drugih bivših supružnika, pevačica i voditelj jedno o drugom imaju da kažu samo najbolje, a Peja je sada otkrio šta ga je kod Zlate najviše privuklo.

Prošlo je dosta vremena, mi već 23 godine nismo zajedno. Zlata je lepa i zgodna žena i puna je bila seksepila, i to je upravo bila stvar koja je mene privukla. Doduše, treba se i setiti svega nakon toliko godina.

Potom je nastavio i rekao da se ponešto pamti, dok se dosta toga zaboravi:

Dešava mi se da sretnem na ulici osobu sa kojom sam bio nekoliko meseci i da ne mogu da je prepoznam. Učini i vreme svoje, promene se ljudi, ali stvarno. Moja sestra je živela u Kanadi i kada je došla ovde posle 18 godina samo sam prepoznao tri mladeža na licu. Ta devojka je nestala, stvorila se nova žena. Prolazi vreme, menjamo se– rekao je za „Kurir tv“.

Uprkos poštovanju koje ima prema bivšima, Zlata smatra da je uspešno izvršila zadatak sloge u porodici, a ona je ove godine odlučila da stavi sebe na prvo mesto.

– Uvek sam volela da moja deca imaju ljubav svojih roditelja, ali moja deca su odrasla i ne treba više da im budem spona da bi viđali svoje roditelje, a ja ću da ostavim malo prošlost iza sebe da bi došla nova ljubav. Naravno, kao čovek sam uvek tu za njih i Hasana i Peju i da budu srećni ljudi što i jesu– rekla je ona.

A kada se ponovo udaje saznajte u videu ispod.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Č.