Peđa Medenica otkrio kako je nastao njegov najveći hit: „Napisao sam je za sat vremena i tada mi se život promenio“

Peđa Medenica Dođeš mi u san
Peđa Medenica Dođeš mi u san

Peđa Medenica proslavio se hitom „Dođeš mi u san“ koji broji preko sto miliona pregleda na Jutujubu i kotira se kao jedna od najslušanijih pesama u poslednjih deset godina.

I dok mnoge estradne zvezde i dalje maštaju o numeri koja će im obeležiti karijeru, Peđa je otkrio kako je tada sudbina umešala prste i navela ga da napiše baš tu pesmu.

PEDJA MEDENICA ZGS SNIMANJE 10012024 FOTO MUNJA 17 ok

Peđa Medenica Dođeš mi u san- Kako je nastala pesma?

Meni je ta pesma promenila život. Ja sam drugu pesmu snimio pre te i bila je gotova snimljena spremna za objavljivanje. Tada sam radio nešto za Acu Pejovića i pustio sam mu da čuje i izvršio je pritisak da mu dam i posle nekog vremena ja sam popustio i to je pesma „Makar zadnji put“– prisetio se Peđa koji je otkrio kako je nastao njegov najveći hit.

Kada sam mu tu pesmu dao taj dan sam iz Beograda došao u Palanku i tada napisao „Dođeš mi u san“ napisao sam je za možda sat vremena, poslao Endžiju i nikome nisam puštao i onda je nastao bum kada je izašla i danas je tako– ispričao je u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

Peđa Medenica Dođeš mi u san

Za razliku od većine njegovih kolega i koleginica koje žive u Beogradu, on uživa u porodičnom životu u Bačkoj Palanci koju ne planira da napusti.

Shvatio sam da nema potrebe za tim iako je bilo priče pre par godina, ali meni treba sat i po vremena do Beograda i nije problem za toliko da se vozi- objasnio je Medenica.

BONUS VIDEO- Peđa Medenica o porodici:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić