Login/Registracija

Oženio se sin Merime Njegomir: Isplivale slike sa venčanja, mladoženja zablistao u narodnoj nošnji, a tek da vidite mladu (FOTO)

Da je sudbina bila blagonaklonija prema Merimi Njegomir, ona bi ovih dana bila najsrećnija žena na svetu. Nažalost, istaknuta estradna umetnica preminula je pre nešto više od godinu dana, a na večni počinak ispratila su je njena deca LjubicaJelenaMarko Milica.

Merima je uvek isticala da je ponosna na svoje naslednike, koji su od malih nogu bliski i vezani jedni za druge, a da se Marko oženio saznali smo od njegove najstarije sestre Ljubice koja je objavila prve fotografije sa venčanja.

Specijalna gošća na svadbi bila je Ana Bekuta, Merimina dobra prijateljica i kuma, koja je pesmom uveličala slavlje. Mlada je nosila klasičnu venčanicu, dok se mladoženja opredelio za pomalo nesvakidašnji stajling, tačnije – narodnu nošnju.

„Njegomirka Marija“, napisala je Ljubica uz foografiju na kojoj brat i snaja seku prvo parče na trospratnoj svadbenoj torti, ukrašenoj nežnim cvetovima lila boje.

(Hello)

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Č.