Ovo su najveći kraljevi bakšiša: Zvezda Granda od novčanica nije mogla da dođe do vazduha

ipiccy image 11 4

Poznato je da estradne zvezde najviše novca zarađuju na privatnim veseljima, a o vrtoglavim ciframa koje zarađuju se stalno šuška. Neki od njih za noć zarade i po nekoliko desetina hiljada evra, a sudeći po videima na društvenim mrežama pojedincima je dovoljno samo nekoliko minnuta da zarade čak i za nekretninu.

Ono što je posebno zanimljivo, na privatnim veseljima pevači osim pevanja izvode i čitave performanse kako bi oduševili domaćina i prisutne goste, dok novčanice padaju kao kiša.

Pevač Darko Lazić je već neko vreme prvi na listi kraljeva bakšiša. Kako je jednom prilikom otkrio, za jednu tezgu u Beču, zaradio je neverovatnih 50.000 evra za veče i to bez deljenja sa ostalim muzičarima.

ipiccy image 12 6

Pre nekoliko godina na Jutjubu se pojavio video snimak sa jedne proslave u Nemačkoj na kojoj je pevač Ljuba Aličić uzeo bakšiš od 25.000 evra za samo nekoliko minuta, a pevač je to i sam potvrdio u jednoj emisiji.

ccc547bfa236f0b2c30a04e1d9207351bc243661

Radiša Trajković Đani poznat je kao neko ko podiže atmosferu do usijanja, a posebnu motivaciju za to ima naročito u dijaspori, gde dobija najveći bakšiš. Kako se spekulisalo, Đani je za otpevanu pesmu „Najjači“ za pet minuta dobio čak 15.000 evra.

Šerif Konjević takođe je proglašen za jednog od estradnog kralja bakšiša. Naime, kako se pričalo, on je na jednoj svadbi zaradio 30.000 evra. U prilog tome ide i video na kojem se vidi kako je pevač okićen evrima, a gosti su mu novčanice stavljali oko glave i pojasa.

15650b23d6e2aba801c00c6a99c25b6318d65543

Decenijama su pokojnog Šabana Šaulića zvali kraljem narodne muzike, ali malo ko zna da je on zaista krunisan. I to krunom od pravog zlata sad rubinima, smaragdima i dukatima. Šaulić je ovim poklonom, koji je dobio na jednoj svadbi u Kladovu, bio iznenađen, pa je rekao gostima da ovako nešto nikada nije očekivao.

Šako Polumenta je na jednoj svadbi u Francuskoj za samo jednu pesmu, bar ako je suditi prema snimku, bio bogatiji za skoro tri hiljade evra.

Dara Bubamara je najviše bakšiša dobila na jednoj svadbi kada su joj novac stavljali čak i u grudi, a dobila je i zlatni dukat. Pevačica je zaradila čak 4.000 evra, a uzela je i honorar od 15.000 evra kako su mediji svojevremeno pisali.

nkcnknc

Doček Nove godine i to davne 2014. verovatno će Zlati Petrović ostati u posebnom sećanju. Ona je, pored odličnog honorara, uzela i sjajan bakšiš, a kako se spekulisalo za samo tri pesme dobila je 4500 evra.

Pevačica Snežana Jovanović Šikica, najpoznatija je po hitu „Ala bi se šikicala“ zarad bakšiša je jednom prilikom otkrila da je pevala i na drvetu i na kamionu, a od pesme po kojoj je dobila nadimak je sagradila čak tri kuće.

Svi se dobro sećaju i trenutka kada je pevačica Ćana kamionom pristigla na svadbu i iznenadila mladence. Prve stihove Ćana je otpevala upravo iz kamiona, a nema sumnje da je zgranula pozamašnu svotu novca.

canaa

U poslednje vreme jedna od glavnih tema u medijima su brojni nastupi ali i neverovatne količine novca koje zarađuje Tea Tairović, a za samo jedan refren dobila je čak pet hiljada evra.

Nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“ Tijana Milentijević poznatija kao „žena od sultana“ na jednom privatnom slavlju zaradila je brdo novca, međutim u jednom trenutku dogodila se neprijatna situacija. Naime, jedan od gostiju pružio je novčanicu ka Tijani, koja je krenula da je uzme, ali ju je on u tom trenutku izmakao.

tijana m

Status kraljice bakšiša davnih dana dobila je i Živkica Miletić. Iako je poslednji album objavila pre više od dve decenije to je nije sprečilo da zarađuje vrtoglave cifre.

Pevačica Jana Todorović je osim po najvećim grudima na estradi poznata i po najvećem bakšišu koji na nastupima dobija. Kako kaže, tajna se krije u njenoj energiji, pametnom odabiru pesama ali i u načinu na koji prilazi svojoj publici.

ipiccy image 13 6

Nadica Ademov poznata je kao pevačica koja je „magnet za pare“. Svojevremeno je za medije otkrila da je pevajući jedva 45 minuta zaradila više od 15.000 evra bakšiša! Kako je rekla, toliko su je obasipali parama da nije mogla da dođe do vazduha.

Era Ojdanić prisetio se u jednoj emisiji da je od pesme „Oženjen sam kao momak živim“ koju je pevao na svadbi koja je trajala tri dana, tada sebi kupio popularni auto „Stojadin“.

BONUS VIDEO

Foto: Printscreen,
Autor: J. Jović