Ovo su deca Goce Lazarević i Milutina Popovića Zahara: Godinama vode život daleko od očiju javnosti (FOTO)

c17f22dbea0989874a05cfa6a7f9f477421eba0e

Goca Lazarević i njen bivši suprug Milutin Popović Zahar su već godinama prisutni u javnosti, a njihova deca, sa druge strane, nikada ne staju pred male ekrane.

Pevačica i kompozitor su bili u braku deceniju i po, ali su tačku na ovu zajednicu stavili još pre više od 30 godina.

75bee4d69690ca13413009100f9c7d8ea6a86dfc

U ovom braku je rođeno dvoje dece, ćerka Marija i sin Miloš, ali se oni nikada nisu pojavljivali u medijima tokom godina.

Marija radi kao profesor u Dizajnerskoj školi, dok je Miloš reditelj. Kako je radio spotove za brojne izvođače, on je snimio i jedan spot za svoju majku.

shkk9kpTURBXy81OWE0OTFlMTc5ZmMwNjllNTUwNGEwMzU5MTRiNWEyNC5wbmeRkwLNBLAA3gABoTAF

Podsetimo, Goca je nedavno u medijima otvoreno govorila o razvodu, a tom prilikom je priznala da joj je rastanak od Zahara teško pao.

Teško sam podnela rastanak. Tada sam bila na vrhuncu muzičke karijere. Rekla bih da sam imala sve, ali nisam imala sreće. Nakon razvoda pola godine nisam znala za sebe, stalno sam plakala i bila utučena, ogroman šok. Iselila sam se iz zajedničkog stana bez razmišljanja. Zaharu nije padalo na pamet da izađe, pa sam ja sa decom otišla u našu kuću koja nije bila dovršena– kazala je Lazarevićeva i dodala, da je kompozitor uvek vodio brigu o deci, iako ju je ostavio:

Preuzela sam brigu o sinu i ćerki, ali i Milutin je, naravno, pomagao kad je trebalo, bio je uvek tu za njih. U tom periodu sam radila kao nenormalna, htela sam da tugu izlečim posle.

(Blic)

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Milinković