Login/Registracija

Maja Nikolić je ovo uradila prvi put 2023. godine, a poželela je i posebnu želju (VIDEO)

Pevačica Maja Nikolić prvi put je ove godine ubrala trešnje. Maja nije skrivala svoje emocije i radost što je došla do majskih trešanja, voće koje joj je jedno od omiljenih.

-Prve ubrane sveže trešnje. Baš za Maju. Super! Zamislim želju… – rekla je pevačica i kako je stavila trešnju u usta poželela je da njena nova pesma postane megahit.

Maji su trešnje očigledno dale i dodatnu energiju, pa je nakon njihove konzumacije odlučila da se prošeta, a mesto za šetnju bilo je krajnje neočekivano. Ona je naime vidno raspoložena krenula da korača u svojim dugim crvenim čizmama pored nekakvog useka u brdu, a ni ogoljeni pejzaž nije joj pokvario dobar vajb.

Pevačica koja je na našoj estradnoj sceni već 30 godina, ovih dana je snimila novu pesmu, a ranije je izjavila da se period kada je ona započinjala karijeru i ovo vreme sada mnogo razlikuju.

– Mnogo se preomenilo jer sam ja krenula sa estradnih dasaka, sa festivala i tada si morao da se boriš da na svakom festivalu briljiraš, da budeš najbolji i zaista sam imala sreće da sam plenila glasom. Danas imamo samo „Zvezde Granda“ nemamo više te festivale gde ljudi mogu da promovišu svoj talenat – rekla je pevačica ranije za Grand online.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić