„ŽIKO, ŠTA TI JE?“, Dragana Mirković zapanjena Jakšićevom izjavom, Mare sve objasnio: „POKVARILO GA DRUŠTVO“

IMG 4218 1

Ove nedelje, kao članovi žirija u emisiji „Nikad Nije Kasno“, Saši Miloševiću Maretu pridružili su se Dragana Mirković i Dušan Svilar koga nemamo često prilike da vidimo na malim ekranima.

Ipak, poznato je da pevač vredno radi na terenu, ali i u pozorištu na Terazijama gde igra zapažene uloge u nekoliko predstava od kojih se posebno ističe “ Fantom iz opere“ gde je glavna uloga pripala upravo njemu.

DUSAN SVILAR NNK SNIMANJE 13122022 FOTO MUNJA 8 ok

U emisiji, Dragana Katić je pohvalila pevačev glumački angažman i istakla kako su pozorišta u Beogradu izuzetno popunjena i da je teško doći do karata s obzirom na to da se prodaju u rekordnom roku, na šta se Žika nadovezao i iznenadio mnoge svojom izjavom.

Zamisli kada ja idem na Kolarac i slušam koncerte ozbiljne muzike– priznao je Jakšić, na šta ga je Dragana Mirković prijatno iznenađena upitala šta mu je.

ipiccy image 1 10

Nikad nije kasno da čovek popravi sebe i da da sebi na volju da upozna neke stvari koje nije upoznao, tako da ja toplo preporučujem da idete u pozorište- objasnio je Žika, dok se Mare našalio kako ga je društvo pokvarilo što je nasmejlao sve prisutne.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić