Login/Registracija

Zbog Gobelje, Kaća SPREMNA DA PROMENI ŽIVOT IZ KORENA: „Najbolje bi bilo da se to desi ŠTO PRE“

Pre godinu dana, Kaća Grujić, ostvarila se u najlepšoj životnoj ulozi majke, međutim svoj poziv nije zapostavila, i nakon kraće pauze, vratila se nastupima i publici koja je željno iščekivala njen povratak.

Ipak, priznaje da balans između privatnog i poslovnog života ne bi bio tako lak da nema punu podršku svog supruga Marka Gobeljića, zbog koga je spremna na sve.

Moj suprug je moj najveći oslonac i zahvalna sam bogu na tome. Pre njega kao da niko nije postojao. Da sutra potpiše neki profesionalni ugovor koji bi iziskivao preseljenje u drugu državu, bez razmišljanja bih spakovala kofere i s našom ćerkicom krenula za njim – iskrena je pevačica.

Od kada se porodila, svi su primetili da Katarina blista, što i ona sama potvrđuje, a sada je otkrila i razlog za to.

 Svi mi kažu da izgledam bolje nego ikada i da me majčinstvo prolepšalo, i to je tačno, ali bih dodala da je svaka voljena i srećna žena prelepa i da sija posebnim sjajem– kaže Grujićeva.

Uprkos poslovnim obavezama, pevačica planira proširenje porodice koje bi volela da se desi uskoro.

Najviše bih volela da rodim blizance, ali nemam ništa protiv da još dva puta budem trudna. Najbolje bi bilo da se to desi što pre, što bi naš narod rekao – dok smo još u pelenama – rekla je Kaća kroz smeh.

– Ne kalkulišem kada je materinstvo u pitanju i ne smatram da će moja karijera zbog toga trpeti. Nastupala sam i u trudnoći, a i kada je Katja bila jako mala. Maštam o velikoj porodici i želim minimum troje dece – iskrena je Katarina Grujić Gobeljić u razgovoru za Alo!.

Foto: Z.K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić