„Puštam ga da radi šta hoće“, Sanja Đorđević progovorila o braku sa fudbalerom: „Kada su muž i žena stalno zajedno dođe do zasićenja“

Sanja DJordjevic 1

Pevačica Sanja Đorđević poslednjih godina se nije medijski eksponirala, međutim njeni vanvremenski hitovi nalaze se na repertoaru gotovo svih njenih kolega zbog čega je ona i dalje aktuelna uprkos medijskij ilegali.

Pored njene karjere, javnost je oduvek intrigirao njen brak sa fudbalerom Petrom Đorđevićem sa kojim je dobila ćerku Ivanu.

Pevačica je jednom prilikom istakla da joj je sadašnji suprug prilikom upoznavanja na prvi pogled bio ružan, ali da se vrlo brzo zaljubila u njega i stvorili su čvrstu zajednicu koja odoleva svim preprekama, pre svega daljini i životu u koferima.

Godinama sam se aktivno bavila muzikom, bila na turnejama širom Evrope, a suprug je takođe bio u sportu i uvek smo bili razdvojeni po nekoliko dana. Dešavalo se da to nekada bude i ceo mesec. Onda je došao period kada smo nekoliko godina stalno bili zajedno, maksimalno posvećeni jedno drugom, i tako je bilo sve do leta 2016. godine. Tada je Perica počeo da sarađuje s jednom švajcarskom kompanijom koja štiti interese igrača i zbog posla je morao da ode u Sloveniju, u Krško. Tamo obavlja posao sportskog direktora, njegova dužnost je da stalno bude na pripremama, utakmicama i treninzima, ali se uvek nađe vremena kada može da dođe u Beograd ili ja odem kod njega na nekoliko dana. Najteže mi je kada i on i naša ćerka Ivana odu, a ja ostanem sama. Tih prvih nekoliko dana mi bude neobično jer ja ne mogu stalno da idem s njima, vrlo često imam zakazan nastup u Srbiji ili u regionu. Te dane provodim ovde u Beogradu, uglavnom se družim sa svojim prijateljicama i ugađam sebi – ispričala je pre nekoliko godina Sanja, a potom dodala da joj je taj način života postao rutina:

sanja djordjevic 46

Meni je takav ceo život. Dok je Peđa aktivno igrao fudbal, mi smo se porodično selili iz grada u grad. Kad smo došli u Beograd, ja sam počela da nastupam svakog vikenda u inostranstvu i to je dugo trajalo. Jedini period kada sam živela bez kofera bile su one četiri godine kada sam prestala da se bavim muzikom. Mogu vam reći da sam se tada pošteno odmorila, ali mi je falio stari tempo života. Mislim da moj brak ovako lepo funkcioniše baš zbog toga što smo suprug i ja često razdvojeni. Kad su muž i žena stalno u kući zajedno, onda dođe i do prezasićenja, sitnih svađa i sličnih gluposti. Svakom čoveku prija kada se malo odmori i posveti se sebi.

dd956d528acf1ba6c23742d87b34df3ed757ee1f

Ljubavna priča fudbalera i pevačice desila se potpuno neočekivano, nakon što su se upoznali preko zajedničkih prijatelja, veoma brzo su se rodile simpatije.

Mi smo se zabavljali nekoliko meseci, upoznali smo se slučajno preko moje prijateljice. Meni je Perica u početku bio ružan, ali sam se posle zaljubila u njega. Jedno veče smo sedeli u nekom kafiću i on zapeo da idem kod njega da prespavam. Ja odem, ne znam ni kako me je ubedio na kraju. Međutim, njegova majka je rano ujutro, pre nego što sam ja ustala, javila celoj familiji u Sarajevu da se njen sin oženio i, naravno, rekla je i mojim roditeljima, koji su se šokirali kad su to čuli. Posle toga nisam mogla nazad – ispričala je nedavno za domaće medije.

Jednom prilikom su je upitali da li dozvoljava da je muž vara, ona je prilično nesvakidašnje odgovorila.

Puštam ja njega da radi šta hoće. Po njegovom izboru, sve što želi. Život je toliko kratak, toliko imamo stresa i problema, čovek neka sebi da oduška ako mu je to potrebno – kazala je pevačica u jednoj emisiji.

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Č.