FILMSKA SCENA! Ovako je Danica Krstić upoznala muža: „Mislila sam da je promašio hodnik“

Danica Krstic prva bracna noc 2

Pevačica Danica Krstić udala se prošle godine za svog dugogodišnjeg dečka, stomatologa po imenu Nikola, a u razgovoru za Grand opisala je i kako je pre više godina planula ljubav između njih dvoje.

-Sve se desilo sasvim slučajno, upoznao nas je zajednički drug. Zapravo izašla sam sa drugom iz detinjstva posle mnogo godina na piće i on je odjednom upitao da li može da nam se pridruži jedan njegov drugar. Pristala sam, kad ulazi frajerčina. Mislila sam da je promašio hodnik. Tako da se ja zaljubim na prvi pogled, a na kraju se ispostavilo da se i on zaljubio na prvi pogled. Krenuli smo da se dopisujemo preko Instagrama već sutradan, otišli smo na prvi dejt i zaljubili se definitivno. I evo, stig’o papir – ispričala je pevačica za Grand.

Danica Krstic prva bracna noc 3
Ovako je Danica Krstić upoznala muža

Danica je opisala da su izašli na pvi dejt u jedan kafe u centru Beograda i da je ljubav odmah planula, a posle 4 godine zabavljanja i zajedničkog života rešili krajem leta da se i venčaju kako bi napravili svadbu, koju će sasvim sigurno dugo pamtiti.

-U suštini pamtim samo to da je bila dobra žurka jer sam trčala na sve strane oko gostiju i kolega. NIsam mogla da se skrasim i da uzmem da đuskam ili da se zezam na podijumu već smo morali da ispoštujemo i protokol, sad se smej, sad se slikaj, sad ide venčanje. BIo je veliki nered u mojoj glavi, ali znam da su me noge bolele jedno sedam dana posle venčanja od đuskanja, skakanja i letenja na sve strane. Samo mi je bitan taj osećaj da nam je svima bilo prijatno, veselo i zabavno – prisetila se Danica.

5704e920a5a6410130f92ce67246d7dc4db3817d
Instagram danicakrstic

Podsetimo, Danica je prvu bračnu noć po sopstvenom priznanju prespavala, a otkrila je i šta je radio njen muž.

-Kako sam došla kući, ja sam skinula šminku, razmontirala se i zaspala. On je ostao sa mojom kumom. Oni su bili budni do 4 ujutru, ja do 2, kao nije me bilo… Gazila sam prethodno po petama jer stopala nisu postojala – priznala je Danica uz smeh i istakla da nije bilo ni brojanja novca, tradicionalnog novog sprskog svadbenog običaja:

-Ne, ja sam rekla da to ne dolazi u obzir. To možemo da radimo samo kad se ja odmorim. Uostalom, nismo ni pravili svadbu radi novca, već radi provoda.

BONUS VIDEO: Danica Krstić prvu bračnu noć provela sama: „Ostao je sa mojom kumom“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Dačić