Ko bi rekao? Ova poznata dama je kumovala Bilji Jevtić i Aci Iliću na venčanju

bilja jevtic i aca ilic 16 ok FOTO MUNJA 2
Ko je kuma Bilje Jevtić i Ace Ilića?

Domaća javna scena najčešće je obeležena tračevima, svađama i skandalima, međutim brojni su primeri i velikih prijateljstava na estradi koja su prerasla i u kumstva.

Otkrivamo ko je kuma Bilje Jevtić i Ace Ilića

Malo ko zna da je jednom od najskladnijih parova na estradi, Bilji Jevtić i Aci Iliću komovala Suzana Mančić.

ACA ILIC I BILJANA JEVTIC PZD SNIMANJE 07112022 FOTO MUNJA 2
Evo ko je kuma Bilje Jevtić i Ace Ilića!

Osim nje, koja je bila svedok njihove ljubavi i sklapanja braka koji traje već preko tri decenije, na njihovom svadbenom veselju pevala je Ceca Ražnatović.

O njihovoj svadbi se dugo pričalo i pisalo u medijima, a malo ko zna da su sudbonosno „da“ izgovorili davne 1989. godine u Gornjem Milanovcu, rodnom mestu popularnog pevača.

bilja i aca svadba 1

Ono što je posebno simpatično je što su svadbenom veselju prisustvovali i nepoznati ljudi, što Bilja i danas prepričava sa osmehom.

-To je zaista bilo neverovatno, ljudi koje smo poznavali poveli su još ljudi. Kada su došli moji gosti, oni nisu imali gde da sednu, iako je kapacitet sale bio proširen. Čak ni moj otac nije imao gde da sedne, pa mu je Aca ustupio mesto, bilo je zaista puno ljudi – ispričala je Bilja za Grand jednom prilikom, a Aca je priznao da se njihovog prvog susreta i dan danas seća do detalja.

-Pomislio sam “Kako lepa devojka! Ko li je ona?” Upoznali smo se u Kragujevcu 1983. godine, ali su nam se putevi ukrstili tek 1986. kada smo radili jednu zajedničku turneju. I od januara 1986. do sada smo zajedno i ostaćemo do kraja života. Iz te ljubavi rodio se Ivan, naše najveće blago. Mi živimo lepo, možda naš život nije zanimljiv novinarima, ali nama jeste.

26f4397a4390c9af76ae291e0939bcf696c6852f

BONUS VIDEO: Bilja i Aca progovorili o sinu

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović