Ovo je Konstraktin muž: Evo kako izgleda Milan koga je krila godinama

Konstrakta

Od kada je predstavljala Srbiju na Evroviziji, Anđela Đurić Konstrakta je pod budnim okom javnosti, iako ona nikada nije želela da iznosi detalje iz privatnog života.

Malo ko zna da je i pevačica završila arhitekturu I da je ponosna majka dvoje dece, devojčice i dečaka, Lene i Nikole.

Ona je u braku sa Milanom Đurićem, kome na društvenim mrežama takođe piše da je, baš kao i Konstrakta završio Arhitektonski fakultet.

275407176 10227359439870152 7111590854551534185 n

Očigledno je da njih dvoje nisu često aktivni na društvenim mrežama, ali se može naći po neka zajednička fotografijama sa decom.

Inače, Konstakta je o majčinstvu pričala u jednom intervjuu za domaće medije.

– U dosadašnjem skromnom iskustvu, bilo je situacija u kojima sam se pitala – da li je ovo njegov/njen karakter ili faza? Da li sam pogrešno reagovala a da nisam razumela njihovu potrebu, i sad je sve otišlo nepovratno dođavola, pokvarila sam nešto? A taj strah se prenosi na decu, utiče na njihovo samopouzdanje. Jer deca nisu strana bića sa druge planete, mali manipulatori ili masa koju ćemo mi da uobličimo i slično. Stvar je mnogo jednostavnija, samo ako uzmemo ozbiljno i sa poštovanjem njihove potrebe. Dakle, žao mi je svake situacije u kojoj je moj strah prevladao potrebe mog deteta – rekla je Konstrakta u intervjuu za portal „Budi keva“ pre par godina.

BONUS VIDEO: Olja Karleuša o braku i porodici

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Printscreen/Facebook/ma.djuric,
Autor: J. Jović