Login/Registracija

Ovi estradnjaci zarađuju vrtoglave cifre, a voze NAJSKROMNIJE AUTOMOBILE: Jedan košta samo 400 evra (VIDEO)

duba

Mnogi pripadnici javne scene vole da se pohvale skupocenim automobilma, ali ima i onih koji ne obraćaju veliku pažnju na to koju mašinu voze. Dok se pojedine zvezde hvale svojim ljubimcima za koje su izdvojili i po dvesta hiljada evra, verovali ili ne ima i onih čiji automobili koštaju jedva nekoliko stotina evrića.

Poznato je da uprkos slavi i popularnosti Žika Jakšić živi kao sav normalan svet, a u prilog tome svedoči vrlo jednostavan način života, ali i automobil koji godinama unazad vozi kroz grad. Umesto luksuzne mašine kojom poznati vole da se pohvale, popularni producent i voditelj odabrao je mini gradski automobil.

zika j 2

Uprkos velikoj popularnosti koju je stekao učešćem u „Zvezdama Granda“, Isak Šabanović rešio je da prkosi trendovima te je seo ni manje ni više nego u crvenog fiću.

isak s

Pevačica Zorana Pavić je nedavno otkrila da sebe smatra odličnim vozačem i da se njeni prijatelji često šale da će zbog količine vremena koje provede za volanom uskoro promeniti zanimanje. Iako je auto kod njenih koleginica postao statusni simbol te se mnoge utrkuju koja će imati veći i brži kod Pavićeve to nije slučaj.

zorana p

I Dragan Stojković Bosanac je mogao kao i Saša Popović da vozi poršea, ali je ipak odabrao da šoferira skromnom škodom.

boske 1

Ima i onih poput Emira Habibovića koji su rešili da svoje lepše polovine iznenade skupocenim mašinama, dok su oni odabrali da voze i više nego skromne automobile pa je tako popularni pevač sebi pazario Zasstavu 128. Nije šala verujte! Emir se letos sa svojom porodicom spakovao u zastavu i otputovao na odmor i ovim potezom mnoge oduševio.

Iako su retki, nisu oni jedini koji voze skromne automobile, a ko još sa javne scene vozi male i mnogo jeftitnije mašine u odnosu na kolege, saznajte u videu ispod- iznenadićete se!

Foto: Youtube/Printscreen,
Autor: J. Jović