Login/Registracija

DEVEDESETIH JE ŽARILA I PALILA, A ONDA SE POVUKLA SA SCENE: Gde je i šta radi danas Marina Živković

Pecvačica Marina Živković 90-tih godina važila je za najpopularniju pevačicu koja je samo nizala hitove. Ona je godinama sarađivala i sa kompozitorom Draganom Stojkovićem Bosancem koji je za nju napisao numere koje su hit i danas.

Nakon nekoliko godina uspešne muzičke karijere, Marina je rešila da se povuče sa estradne scene i skoro 10. godina je nismo videli u javnosti.

Jedno od njenih poslednjih gostovanja pre povlačenja u medijsku ilegalu bilo je upravo na Grand televiziji gde je objasnila zbog čega se povukla sa scene.

-Kada dođeš do samog vrha onda nema više izazova, a ja volim izazove. Uživala sam u plodovima rada, družila sam se i obišla planetu – rekla je ona u emisiji 20. vek.

Mnogi su govorili da je čak promenila veru i da se bavi nekim čudim stvarima, a u pomenutoj emisiji Marina je priznala sve o Šamanizmu koji več godinama proučava.

-U šamanizmu sam, zaista. Živeti sa dušom. Radim upravo to. Bavim se čitanjem duša. Dovoljno je da vas gledam u oči i da vas energetski ‘radim’. Ljudi se zezaju i neozbiljno shvataju te stvari. Svaka izgovorena reč je energija. To sve ostaje u etru i ne razgrađuje se. Onda se mi čudimo što nam je tako, a ne razmišljamo da šamaramo gluposti ko nezdravi. Znate, meni je ispunjen život, ostvarena sam kao žena, kao umetnik, kreator. S prijateljicama i sestrama radim u lancu salona u kojem pravimo kreme, organske, od prirodnih sastojaka, anticelulitne – objasnila je tada, a demantovala je i priče da je promenila veru i ime. 

-To nije tačno. Ja stvarno ne znam… Kako neko može da bude beli mag? Jedne novine su izbacile pre par godina da sam promenila veru, da sam sada Maha mantra. Vidi, ja nemam veze s tim. Niti znam šta znači to. Veru nisam promenila! Rođena sam u Srbiji, nikada ne bih promenila veru. Ovo je moj predeo. Ja sam ovde rođena, jedem našu hranu. Pričam maternjim jezikom, ne koristim strane reči. To nema veze sa životom. Padalo mi je na pamet i da ih tužim, ali sam odustala. Neka pišu šta hoće, samo neka stave lepu sliku.

Foto: youtube/grand,
Autor: A. Milinković