OVE KOMENTARE NE MOŽE DA IM OPROSTI Cakana ODBRUSILA: „Nemaju pametnija posla“

Sve popularnije pesme među mladim pevačima su numere brzog ritma i teksta u kome se promovišu mnoge „nemoralne“ stvari, a prave narodne pesme, starinskog prizvuka, kao da su nestale sa estradne scene. Svoj sud o tome dala je i Cakana koja iza sebe ima veliki broj hitova koji traju već nekoliko decenija.

– Promeniće se to zato što je to tako bezveze! Naravno da postoje mladi pevači koji imaju ozbiljne pesme, ali se odvaja ono što vredi i što manje vredi. Ja u svoje vreme, sam znala da ću trudom i angažovanjem, ali i zaista poštenim radom da idem dalje. Previše snage, volje i fleksibilnosti je potrebno za to, ako želite ispravno da radite- istakla je pevačica.

d70ce3bd9f398a8793fcb408c801742a2bb074cb

Kao i svi muzičari i Cakana se neretko nalazi na meti osuda i kritika koji je uprkos dugogodišnjem iskustvu na sceni veoma često pogode.

– Recimo ja ne volim da komentarišem i što se mene tiče ne mora niko da me voli, ali ne volim kada pišu gluposti. Napišu mi „Evo je baba“, „Ova baba dojadila je sa ovim pesmama“. Mada, bez obzira na to, ima mnogo pozitivnih kritika na moj račun, posebno za frizuru ili stajling, ali ja njih zovem „dežurni“, nemaju pametnija posla-  tvrdi

b943dc0e98871a29dd8a694fc346e4f1adf8fdbe

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović