Login/Registracija

NE ZNA ŠTA GA JE SNAŠLO: Mia Borisavljević suprugu izvela SEKSI PLES na svadbi (VIDEO)

Pevačko- ljubavni par Mia Borisavljević i Bojan Grujić danas su se pred Bogom i matičarem zavetovali na večnu ljubav, a zatim svadbeno veselje upriličili u jednom beogradskom restoranu. 

Novopečeni bračni par na svadbu je pozvao samo najuži krug prijatelja, a sa estrade među zvanicama našle su se samo Marina Visković, Katarina Grujić i pevačica Višnja.

Mladenci su danas, osim izgovaranja sudbonosnog „da“, krstili ćerkicu Teu i proslavili njen prvi rođendan, što im je i bio i glavni povod da se istog dana i venčaju.

Za prvi ples odabrali su nesvakidašnju numeru (VIŠE O TOME OVDE), a kada su deca otišla na spavanje, prava žurka je tek počela. 

Neočekivano za sve zvanice, pa čak i za mladoženju, mlada je zajedno sa devojkama pokazala svoje plesačko umeće i priredila pravi scensko -svadbeni perfomans.

Zavodljivi ples i njihanje kukovima bio je njen poklon za Bojana, koji je izazvao ošpte oduševljenje prisutnih. 

I dok Bojan nije znao gde se nalazi od šoka koji je doživeo, baš kao i ostali muškarci, ženski deo zvanica sa uživanjem je posmatrao Miin perfomans i česitao joj na hrabrosti. 

„Bravo, ti si najjača„, poručila je Marina Visković u opisu snimka sa nesvakidašnje svadbe, dok je Katarina Grujić uspela jedva da napiše „Uh, uh“. 

Kako je izgledao seksi ples mlade Mie Borisavljević pogledajte u videu, pa nam javite kako vam se svideo njen poklon suprugu. 

……

Foto: Printscreen,
Autor: I. Ankić