Login/Registracija

Poznata pevačica četiri godine držala dečka u tajnosti, a sada sve obelodanila: „Isti je Zdravko Čolić“ (VIDEO)

Pevačica Nela Bijanić i njen sin, nekadašnji učesnik „Zvezda Granda“ Oliver Mijanović udružili su svoj muzički talenat i snimili duetsku pesmu, a kako pevačica izgleda veoma mladoliko otkrili su za Grand da mnogi pomisle da su brat i sestra ili čak i ljubavni par te priznaju da se veoma često zbog toga nalaze u neprijatnoj situaciji.

-Verovali ili ne, ali mnogi nas često povezuju da smo momak i devojaka – rekao je Oliver što je Nela odmah potvrdila.

-Često osetim poglede, a onda moram da kažem: „Hej ljudi, ja sam mu majka“. On je moj sin, prosto sam primorana, čak i kada sam sa unucima mnogi pomisle da sam im mama. (smeh)

I dok se mnoge Neline koleginice utrkuju koja će imati mlađeg, ali i bogatijeg partnera Bijanićeva tvrdi da su njoj zrelost i stabilnost na prvom mestu kod muškaraca.

-Ja decu ne volim! Nikad ih nisam volela, pa čak ni sa dvadeset godina. Svi moji partneri, mislim svi (smeh) Sada će neko da pomisli ko zna koliko ih je imala, a možeš ih nabrojati na prste. Nekako više volim starije, ozbiljnije ljude. U redu mi je sedam do deset godina, to je za mene plafon, da bude stariji od mene. Šta ja da radim sa decom, da ih učim? Pa stvarno mi ne pada na pamet- iskreno je priznala za Grand.

Nelin sin se nikada nije mešao u mamine izbore te tvrdi da ga ona ne može iznenaditi, ali ekipu Grandove redakcije uspela je da iznenadi kada je priznala da joj u ljubavi cvetaju ruže.

-Imam dečka, da! Nego ga krijem kao zmija noge! Četiri godine smo skupa, tako da ne znam šta da vam kažem, Niste ga ulovili- našalila se Nela.

Na prvi pogled delovalo je da Nela o svom izabraniku neće mnogo toga otkriti, međutim desilo se neočekivano. Naime, Bijanićeva je otvorila dušu i iznela nepoznate detalje svoje romanse koja traje već četiri godine.

-Od dečka očekujem sve, sve dajem, sve očekujem, opasna sam ti ja! Znate kako nikada u životu nisam bila materijalista, ali kako sam odrasla očekujem od partnera da bude stabilan i jak, i finansijski i psihički, fizički, ma po svim pitanjima. Nekada sam puno zarađivala, a sada nisam zastupljena na terenu kao tada, to sad prepuštam mlađoj generaciji, što bi se reklo. Mada svakako džabe da on meni daje sve, avione i kamione ako nema ljubavi- počela je priču, a potom otkrila:

-Nije on mlađi od mene, moje je godište, ’68. Mogu da kažem da liči na Zdravka Čolića!

Kažu da je iskrenost uspeh svakog odnosa te u domu Nele i Olivera oduvek je vladalo razumevanja, a kako tvrde majka i sin, za njih ne postoje tabu teme.

-Od porodice ne krijem ništa, naravno. Mi smo skroz otvorenih karata, pa i kada je moja snaja u pitanju je tako. Volimo da sve probleme, radosti i tuge iznesemo na sto i razgovaramo o svemu. Nismo od onih koji probleme stavljaju pod tepih- objasnila je Nela za Grand.

Kojim priznanjem je Nela još uspela da šokira saznajte u videu ispod:

Foto: Printscreen/ Z. K. Munja,
Autor: J. Jović