Otkriven razlog privođenja MC Stojana, oglasila se hrvatska policija

0879e66437d89f9062ce21bcd1890435b7918feb

Vest da je MC Stojan priveden danas u Hrvatskoj odjeknula je kao bomba, a sad je konačno otkriven razlog njegovog privođenja.

Reper se danas oglasio na Instagramu i otkrio da je priveden na graničnom prelazu Bajakovo.

-I opet sam priveden u Hrvatskoj – rekao je pevač, nakon čega je usnimio svoj skupoceni sat i dodao da je do privođenja došlo oko 15.30.

Reperu je ovo treći put da je priveden u Hrvatskoj, a sada su se oglasili iz PU Vukovarsko-sremske i potvrdili da su juče priveli našeg muzičara.

-Policijski službenici PGP Bajakovo su juče, 16. juna, nad navedenim državljaninom Srbije, prilikom izlaska iz Republike Hrvatske, sproveli temeljnu graničnu kontrolu radi prikupljanja informacija o vozaču vozila kojim je počinjen prekršaj prekoračenja brzine kretanja, utvrđen kamerom za nadzor brzine kretanja. Nakon obavljene provere, pušten je na izlazu iz Republike Hrvatske – rekli su iz policije za Indeks.

BONUS VIDEO: Zorana Mićanović o vezi sa MC Stojanom

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Instagram,
Autor: I. A.