Login/Registracija

OSVAJAČI U KRIZI? „Rekao sam Čipiju da prihvati poziv DRUGOG BENDA!“ (VIDEO)

Muzička grupa „Osvajači“ postoji već trideset godina, a povodom svog velikog jubileja članovi pomenutog benda odlučili su da obraduju svoje fanove novim albumom. Iako se tokom godina mnogo toga promenilo, frontmen grupe Zvonko Pantović Čipi ističe da nisu odstupali od svog stila, te da će i ovaj album biti obojen njihovim bojama.

– Trideset godina je od izlaska našeg prvog albuma. Trenutno smo u studiju i radimo na novom izdanju koji će biti jubilej našeg postojanja. Nadamo se da će na leto ili jesen izaći – istakao je Čipi.

Interesovalo nas je kako opstaju toliko godina i koji je njihov recept za uspešnju saradnju.

– Mi smo pre svega drugari, i odustajanje od benda bi bila neka vrsta izdaje – istakao je Nebojša Jakovljević Šone i dodao – Ja sam Čipiju više puta rekao prihvati poziv, kada bi se desilo da ga neki ozbiljniji bend pozove. To ne znači da on kasnije ne bi mogao da se vrati. Samo ljudski i normalan odnos i sve može funkcionisati. Dokle god postoji ta sloboda izbora i jedan iskren odnos, to traje.

Na pitanje koju pesmu smatraju svojim najvećim hitom, muzičarima je bilo jako teško da odluče, jer im je svaka obeležila karijeru na neki način. 

– Pa „Vino crveno“ je hit decenije, ali na primer ona koja najduže traje jeste „S kim čekaš dan“ – rekao je Čipi, a Šone se nadovezao – Meni je omiljena „Gde da pobegnem“, volim i „Marija“, „Pronađi me“….

U neformalnom razgovoru, otkrili su nam da pored najavljenog albuma razmišljaju i o BEST OF izdanju najvećih hitova. Na ovaj način žele da naprave restrospektivu povodom tridesetogodišnje karijere.

Ceo intervju pogledajte OVDE:

……

Foto: Instagram,
Autor: K. Stanković