Login/Registracija

OPSEDNUTI FAN RADE MANOJLOVIĆ NE PRESTAJE DA JE PROGONI: „Zbog mene je raskinula sa Harisom“

Rada Manojlović nedavno se našla u centru skandala kada je opsednuti fan Dario Šogorović u javnost izneo tvrdnje da joj je 10.000 evra platio za se*sualne usluge.

Dok je pevačica ove izjave negirala, Dario nije odustajao od svoje priče, a sada je Šogorović izjavio da zbog afere sa Manojlovićevom dobija pretnje, te istakao da on nije njen opsednuti fan.

Ti si fan Rade Manojlović– glasilo je pitanje novinara.

Kakav fan, bolje reci je*ač, kakav fan? Smešno. Postoji dovoljno dokaza da ja nisam fan njen. Postoji naš po*no snimak. Iznajmio sam sef u Austriji gde imam telefon na kojem imam sve te dokaze. Zaista imam pretnje, jednom su me jedni ljudi i presreli tražili mi stvari i taj mobilni, jedva sam živu glavu izvukao. Od tada sam u bekstvu– govorio je Dario.

On tvrdi da je pevačicu upoznao pre tri godine dok je ona bila u vezi sa kolegom Harisom Berkovićem.

Upoznali smo se pre tri godine, imala je koncert u Prnjavoru, odakle su moji roditelji. Sredio sam joj sve kod tog gazde i tako je krenulo. Postoji snimak na kojem je ljubim, snimak gde šetamo… Ona je tada bila sa Harisom, on je to čuo i raskinuli su. Onda je on mene tad kontaktirao, ja sam rekao da to nije istina i oni su se pomirili. Ne mogu više normalno da hodam ulicom, ne mogu da idržim. Da mogu da vratim vreme ja sad s njom ne bih bio, nije vredela tih 10.000 evra, a kamoli ovoga. Em sam platio, em imam probleme. Imam problema, to je kao da sam nekome dao pare i on me sada ganja. Najviše sam u Hrvatskoj, izbegavam Bosnu i Srbiju. Veliki mafijaši se raspituju za mene– izjavio je Šogorović, prenosi Kurir.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: B.Stuparušić