Login/Registracija

OPA BATO: Ćerka Harisa Džinovića u vezi sa POZNATIM REPEROM

Vest koja je sve iznenadila je da ćerka popularnog pevača Harisa Džinovića, Đina već nekoliko meseci uživa u ljubavnoj vezi sa Vojažem.

Kako domaći mediji prenose reper i ćerka Meline i Harisa Džinovića upoznali su se preko Đininog bivšeg dečka, Vojaževog druga, fudbalera Andreja Đurića, koji ju je i ostavio nakon što je saznao da je ona u tajnoj vezi sa reperom.

Izgleda da je mladi reper definitivno preboleo bivšu devojku pevačicu Anđelu Ignjatović Breskvicu.

Kako navodi izvor Kurira, Mihajlo i Đina su već neko vreme izutzetno bliski, a da je njihov odnos više nego prijateljski, videlo se po tome što su prvo šetali zagrljeni po Zemunu, a u jednom trenutku su se prepustili i strastima i sočnim poljupcima, i to dok su gledali jato labudova u reci.

Podsetimo, nedavno se pojavio i zajednički snimak iz kreveta, kad su mnogi pomislili da su njih dvoje u vezi. Međutim, ona je to demantovala napisavši da ima dečka, a da na Mihajla gleda kao na brata.

„Bata i seka. Imam dečka, Mihajlo mi je brat“, naglasila je tada Đina, koja je donedavno bila u vezi s mladim fudbalerom Crvene zvezde Andrejem Đurićem.

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović