Login/Registracija

„On je pevač, nikada ne bih bila sa njim“, otkrivena tajna upoznavanja Slobe Vasića sa suprugom

Pevač Slobodan Sloba Vasić pronašao je mirnu luku pored izbaranice, inače pobednice izbora za mis Bosne i Hercegovine Jelenom – Lelom Karagić sa kojom ima ćerkicu Mariju.
Pevač je jednom prilikom istakao da ima osećaj kako su njih dvoje ceo život zajedno, a malo ko zna kako je došlo do njihovog upoznavanja.

-Iskreno, osećaj mi je kao da smo zajedno ceo život. Vreme koje provodimo zajedno odaje takav utisak. Stalno smo zajedno. Sve što je vezano za nju mi se na njoj dopalo. U svakom smislu sam opčinjen njenim likom i delom. Upoznali smo se u jednom klubu i to sasvim slučajno. Tu noć nisam ni bio vezan za pevanje, izašao sam malo sa društvom i videh ženu mog života. Što sam joj odmah i rekao – pričao je Sloba za medije i tada otkrio koliko je Lela romantična:

-Svaki trenutak sa njom je poseban. Vrlo je romantična i zna da ugodi i da se podvuče pod kožu. Prosto ne znam kako da izdvojim samo jedan trenutak kada ih je bilo mnoštvo – zaključio je Sloba.

Sada je na društvenoj mreži Tik-tok Jelena objavila video snimak sa nizom fotografija i Slobom uz komentar.

@lela_misslela

Snimanje spota uspješno završeno! Uskoro nova pjesma @slobavasic_official 😍 Jedva čekaam da je čujete! 🎶

♬ Anonimna – Slobodan Vasic

-On je pevač, nikada ne bih bila sa njim, idem samo da snimim spot – napisala je Jelena ranije, a pošto joj spotovi očigledno prijaju, učestovala je i u novom spotu na tiktoku.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.D./Informer.rs