Login/Registracija

SNIMAK KOJI TOPI SRCA: Sloba Vasić sa ćerkom priredio supruzi iznenađenje za pamćenje, suze same idu (VIDEO)

Nekadašnji učesnik mizičkog takmićenja „Zvezde Granda“ Slobodan Vasić se u poslednjih nekoliko godina smirio i sada vodi potuno miran porodični život.

On svakodnevno uživa sa suprugom i ćerkicom, a uskoro će postati otac i drugi put. Sloba se pre nekoliko nedelja i pred zakonom zavtovao Jeleni na večnu ljubav, a ceremonija građanskog venčanja upriličena je za porodicu i prijatelje.

Pevač svaki slobodan trenutak koristi kako bi uživao sa naslednicom, a sada je podelio jedan video koji je zaznežio sve njegove pratioce.

Naime, njegova supruga danas slavi rođendan, a on je zajedno sa ćerkicom otpevao Jeleni rođendansku pesmu. Ovaj snimak je nju posebno raznežio, pa je u opisu ispod objave na Instagramu napisala:

-Musavko moj, najljepša čestitka od Make i tate, a drugi video od bake – poručila je Slobina supruga.

Podsetomo, Vasić je nedavno za Grand otvoreno govorio o privatnom životu i porodici. Pred našim kamerama priznao je da ga je ženidba smirila i da sada gleda na svtari potpuno drugačije, a objasnio je zbog čega je skoro bio priveden u policiju.

-.Ja mislim da je svako u životu imao takvu neku situaciju da mora negde da požuri. Da bih izbegao jednu nerpijatnu situaciju, napravio sam drugu, zapravo žurio sam na neko suđenje koje sam imao zakazano. I da bih tamo stigao na vreme i da ne bih napravio izostanak prestupio sam brzinu. Bio je jedan momenat kada sam toliko ubrzao da bih obišao kamion i radar me je uslikao. Nema izgovora za to, nisam divljak u vožnji, svakome se to desi, pa i meni. Naučio sam iz toga da koliko god je negde hitno neću tako voziti, kada su ovako obične situacije ne žurim nikada– iskren je pevač.

BONUS VIDEO Životna ispovest Slobe Vasića: „Krio sam od supruge da sam zavistan od lekova“

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A. Milinković