Login/Registracija

Oglasio se kompozitor koji je napisao Priji prvi hit, otkrio sve o saradnji na početku njene karijere: „Nije znala šta želi“

Aleksandra Prijovic REPRIZA 5 1

Steva Simeunović komponovao je prvi veliki hit Aleksandre Prijović „Za nas kasno je“, a za domaće medije ispričao je kako je pevačica delovala na početku karijere.

Nije ona ni znala šta tada želi u tom trenutku, ni šta da snimi. Ja sam više tad komunicirao sa Borkom, njenom majkom, i s njom sam se dogovarao. Ona je i prva čula tu pesmu i još jednu baladu, i na kraju su dugo razmišljale koju će pesmu da snime i na kraju su odabrale. Skoro godinu dana se ništa nije dešavalo i onda kada je puklo… – počeo je Steva.

02f70e5074b87caccdd1e237f3fba706233c4823

Na pitanje koliko para mu je doneo jedan od Aleksandrinih najvećih hitova koji trenutno na platformi Jutjub imao više od 80 miliona pregleda, Steva se i nije baš pohvalio.

– O zaradama bolje da ti ne pričam, to što sam ja zaradio to je mizerija, kao i svi kompozitori. To nije moja satisfakcija, ovo je moja satisfakcija – njena treća Arena – istakao je Steva i dodao:

Imao sam slobodu da uradim šta ja mislim da je za nju, ona tada nije ni znala šta želi. Ona je neosporno odličan pevač i može da peva šta hoće, pesma „Za nas kasno je“ nije preteška i može masa pevačica da je otpeva, ali je jednostavno legla njoj i to je to.

steva simeunovic 2

Ističe da se bez obzira na uspeh nije značajno promenila, odnosno „uzvezdila“, što je sa njegove strane samo za pohvalu.

Nisam sa njom svaki dan da bih to mogao da kažem, ali ono koliko čujem i vidim… Par puta smo se sreli. Ne vidim neku veliku promenu kod nje, mislim da se nije uzvezdila i ne daj Bože da se to desi, to je onda problem – zaključio je Steva.

(Telegraf/Kurir)

BONUS VIDEO- Treći koncert Aleksandre Prijović:

Foto: Z. K. Munja/Instagram,
Autor: S. Č.