Login/Registracija

Estrada slavila sa hitmejkerom i pevačicom!

Tačno godinu dana prošlo je otkako su kompozitor i tekstopisac Steva Simeunović i mlada pevačica Zorana Simeunović sklopili brak, pa su tim povodom u ponedeljak uveče promovisali i njene nove pesme. Steva i Zorana su okupili brojne kolege i predstavnike medija u beogradskom restoranu „Lipov lad“, a gosti su im poželeli mnogo zajedničkih godišnjica, ali i hitova.

Domaćica je ovom prilikom otpevala pesmu „Promeni me“, za koju je tekst napisao njen suprug a muziku Saško Nikolić, koju je publika već lepo prihvatila, da bi potom premijerno izvela i numeru „Ma, to sam ja“, pobravši aplauze iskusnijih kolega, među kojima su bili Šaban Šaulić, Zlata Petrović, Slavko Banjac, Emir Habibović, Beki Bekić, kao i Miroljub Aranđelović Kemiš, Endži Mavrić, Saško Nikolić…

Simeunović, koji je autor nekih od najvećih domaćih hitova kao što su „Bela Ciganka“, „Sama i nervozna“ i „Za nas kasno je“, bio je ponosan na svoju izabranicu, koja je mikrofon potom prepustila Jovanu Mihaljici i Ivani Šašić. Zabava je potrajala do sitnih sati, a slavlje su pesmom uveličali i Slavko Banjac i Emir Habibović, koji su na uvce zapevali raspoloženoj Zlati Petrović. A prilike za novo slavlje biće već na jesen, kada će Zorana Simeunović objaviti album.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: Grand online