Milioni su u pitanju: Otkrivamo koliko će Prija zaraditi od koncerata u Zagrebu

aleksandra prijovic sarajevo 2 11

Aleksandra Prijović održaće večeras treći od pet zakazanih koncerata u Zagrebu, a mediji bruje o tome koliko će pevačica zaraditi samo da koncerata u Hrvatskoj.

Kako prenose domaći mediji koji su upućeni u dešavanja, prihod je čak dva i po miliona evra.

0A0A8855 2

Koliko će Prija zaraditi od koncerata u Zagrebu

Izvor koji se oglasio za Blic kaže da je po njegovim proračunima pevačica u velikom plusu, a onda je objasio i kako je došao do ove sume novca.

– Najjeftinija karta za koncert u Zagrebu koštala je 25 evra, a najskuplja 130, koliko je bilo potrebno izdvojiti za VIP ložu. Kapacitet Arene Zagreb sa parterom iznosi 22.000 mesta, ali zbog 150 barskih stolova, koliko je predviđeno za Aleksandrin koncert, ona će svake noći pevati za 17.500 ljudi, odnosno ukupno za 90.000 ljudi na pet koncerata. To znači da će za pet Arena Aleksandra inkasirati 2.780.000 evra – priča estradni menadžer i dodaje da od te sume treba odbiti troškove zakupa, porez i ostale potrepštine:

– Zakup Arene košta 25.000 evra po danu, što znači da je za pet dana Prija za to izdvojila 120.000 evra. Za opremu, produkciju, bend, plesače i kostime potrošila je oko 150.000 evra, plus porez koji mora da plati državi. Prema mojim procenama, Aleksandra će se posle pet večeri u Zagrebu u Beograd vratiti bogatija za oko 2.500.000 evra!

BONUS VIDEO – Aleksandra Prijović prvi koncert Zagreb

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

(Blic)

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: A.M.