Login/Registracija

Oglasila se Edita nakon TUČE sa sestrom, komentar je za NEVERICU, psuje na romskom i poručuje: „Treba da se pobijemo valjano“ (VIDEO)

Pevačica Edita Aradinović oglasila se nakon tuče sa sestrom Indirom Aradinović Indy koja je danas zgrozila javnost.

Sestre su se potukle na sred ulice, a snimak okršaja zabeležen je mobilnim telefonom i danas je šokirao sve.

Iako sestre Aradinović nisu želele da se oglašavaju na ovu temu, Edita je ipak odlučila da to učini u videu na svom Instagram profilu i iznese svoje viđanje ove situacije.

-I mi Cigani imamo dušu – poruičila je u opisu videa, a zatim se obratila svima koji su nakon skandala vređali njenu sestru.

-Nemojte da mi vređate sestru, nisam se tukla da bi je vi vređali. Kad vređate nju, vređate mene, dušmani- rekla je Edita na romskom, a zatim na istom jeziku i opsovala, što možete da pogledate u videu ispod.

Edita se nakon toga ponovo oglasila i šaljivo poručila:

-Ko hoće pravi meč na Kališu, 30 dinara ulaz!

Kako se ni nakon ovoga strasti nisu smirile, Edita se ponovo oglasila, a njeno saopštenje prenosimo u celosti:

-Braćo i sestre, drugari, drugarice, dušmani vi pogotovo, sve je u najboljem redu. Vi najbolje znate kako porodice funkcionišu i ne funkcionišu. Smarate ako mislite da ćemo ona ili ja davati neke izjave i baviti se ovom glupošću. Možda se do tad opet pobijemo, ali valjano pošto smo ovde kao dve pijanice ispred super marketa. Bilo kako bilo, ni ja ne dam na nju, ni ona na mene. Šta je po sredi, za to stvarno treba da vas boli patka – poručila je oštro pevačica.

NE PROPUSTITE I

Foto: Printscreen/Instagram,
Autor: I. Ankić