Login/Registracija

Anabela iznenadila fanove, kolega KRIV ZA SVE, uleteo u studio i POMRSIO KONCE: „Pitala sam se da li je moguće da se ovo dešava?“ (VIDEO)

Nakon skoro trogodišnje diskografske pauze, pevačica Anabela Atijas rešila je da svoju publiku počasti novom pesmom, a sama premijera desila se baš danas na njen 48. rođendan.

Novu pesmu i spot objavila je za „Grand produkciju“ i već nakon par sati izazvala niz komentara i zapažanja da se vratila starom dobrom zvuku koji je forsirala na početku samostalne karijere.

Pevačica je istakla da je pesmu osetila na prvu, kao i da je glavni krivac što je snimila zapravo njen kolega.

Savo Perović je našao pesmu i rekao „Ovo si ti“. Ja sam mnogo puta do sad izjavila da često snimim pesmu, ali ne mogu, ili odustanem od nje ili je tako ostavim i ne izbacim, a platim i ona propadne. Znate, ne mogu da snimim nešto iza čega ne mogu ponosno da stanem, da je od srca – rekla je Anabela nedavno.

Ona je otkrila da je novi singl pod nazivom „U januaru“ snimila u studiju iz prve, kao i da tokom snimanja bilo toliko dobra atmosfera da je i Dado Polumenta uleteo i rekao da mora da joj peva prateće vokale.

-Zamisli moje sreće. Ja mnogo volim glas Dada Polumente, volim njegovu emociju,tu kuknjavu i kad je rekao da će pevati prateće, rekla sam „da li je moguće da se ovo dešava“- priznala je Anabela, a njenu novu pesmu možete da poslušate u nastavku.

Foto: Printscreen,
Autor: I. Ankić