Login/Registracija

NEZGODA NA MAC-u: Pucalo od elegancije, džet-set BLISTAO, evo kome je PUKLA haljina(VIDEO)

Sinoć je Beograd bio centar sveta, a za to je bila zadužena Sky produkcija koja je organizovala već tradicionalni MAC festival, koji je okupio brojne poznate ličnosti iz sveta muzike, glume i voditeljstava. Štark Arena pretvorena je u jednu veliku scenu na kojoj su nastupili brojni izvođači koji su oduševili milionski auditorijum.

Senzacionalni nastupi, veliki broj poznatih, dodela priznanja najistaknutijim izvođačima regiona i
najsavremenija scenska i audio-vizuelna produkcija obeležili prvi dan najvećeg regionalnog muzičkog
događaja

Sinoć je najistaknutijim izvođačima dodeljeno je 12 MAC nagrada i dve specijalna priznanja, koji su dobili glasovima pubike.

Crvenim tepihom su na samom početku prošetale zvanice koje su svojim toaletama i odevnim kombinacijama izazvale veliku pažnju javnoisti. Najviše komentara izazvala je pevačica Emina Jahović koja je potpuno zasenila prisutne novim imidžom, a Konstrakta je takođe bila od onih čija se odevna kombinacija još uvek komentariše.

Na ceremoniju su pozvane i broje Zvezde Granda, a među njima su bili Uroš Živković, Tamara Milutinović, Zorja Pajić i mnogi drugi.

-Jako mi je drago što postoji ovakav festival koji spaja sve muizike, čitav Balkan. Ponosna sam što sam deo ovog festivala – rekla je Zorja Pajić.

Iako ove godine nije dobila nagradu, velela i raspoložena okupljenim medijima je pozirala pevačica Barbara Bobak koja nije krila sreću što je do ove ceremonije.

-Iznenadio me poziv i nominacija, samo mi je jedno veče stigla poruka na Instagramu. Nisam uopšte oečivala, tako da zanimljivo je jako, osećam se kao u nekom američkom filmu – rekla je ona.

Sva u čipki od glave do pete pojavila se pevačica Goga Sekulić koja je bila nominovana za jendu nargardu publike.

-Ima mnogo dobrih, ali ja sam uvek najbolja, ja sam Goga Sekulić brend za sebe. Tako da, butno je učestvovati, nije važno pobediti – kazala je ona.

Sa trudničkim stomakom, na crvenom tepihu zablistala je i pevačica Marija Mikić koja je godinama maštala da se pojavi na jednom ovakvom događaju. Međutim, ona je priznala da je doživela jedan peh čim je stigla na ceremoniju.

-Dok sam bila u publici, rekla sam sebi bićeš nominovana jednog dana i to je bila jedna moja želja. Prošli put sam takođe bila nominovana, ali ništa nije bilo od nagrade. Večeras sam došla da vidim da li ću sebi ostvariti želje – rekla je ona i priznala koliko joj je vremena bilo potrebno da se spremi za događaj:

-Da se ja pitam, došla bih u trenerci kao Đus, to je moj stil svaki dan. Ali nekad moramo i da budemo elegantni, nadam se da se dobro snalazim, osim što mi je popucala haljina, ali okej – kroz smeh je dodala Marija.

Sinoć je zablistala i prošlogodišnja predstavnica Srbije na Evroviziji Konstrakta, koja je svojim stajlingom i nastupom zasenila čitavu arenu.

-Nedavno sam bila u Holandiji, pa sam tako inspirisana došla sa ovom kragnom, polomila vrat nisam – našalila se pevačica.

Kako je sve izgledalo pogledajte u videu ispod teksta:

Foto: youtube/grand online,
Autor: A. Milinković/I. Grk