Dragana Mirković otvorena za nove muzičke trendove: „Koliko će to trajati to je drugo pitanje“

Dragana mirković iskrena o novim trendovima

Pevačica Dragana Mirković otkrila je da podržava nove trendove u muzici, kao i mlade izvođače. Dragana je istakla da postoji i jasna razlika novih i starih trendova, i naglasila da su tu i jedni i drugi na dobitku.

33a5d5db44b580a7b59865a6d2318c1eb3691543

Dragana Mirković o novim trendovima

– Novi muzički pravci su neophodni, oni idu sa vremenom, sa mladim ljudima, idu i sa nekim novim trendovima. To je sasvim okej. Koliko će to trajati to je drugo pitanje. Novi trendovi ne utiču na kvalitet starih, što je jako bitno. Tu nema košenja, ima mesta i za nove i stare trendove, kao i za mlade zvezde, ali i za starije zvezde. To treba prihvatiti, kao nešto neminovno u ovo vremenu. Na kraju krajeva u tim novim trendovima, postoje jako dobre, kvalitetne i čak izuzetno zamimljive stvari. Ja volim da poslušam, uopšte nemam ništa protiv toga – iskrena je folk diva za Kurir.

Podsetimo nedavno je Mirkovićeva iznela u medije i to šta je najviše ispunjava u životu.

– Pružanje prilike mladim ljudima i otvaranje velikih vrata to me nekako usrećuje i ispunjava. Mislim da treba da postoji neko ko može, a mi možemo koji smo već uradili nešto, da nekome pomogne i usreći. Da li je neko iz školske klupe ili sa svog radnog mesta, potpuno je nevažno, ali da se neočekivano se pojavi na velikoj sceni i da pomisli: „Bože, da li je moguće da se ovo meni dogodilo“. Mislim da je to divan osećaj – izjavila je pevačica tom prilikom.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO: Koncert ,,Legendi“ u Kolarcu

Pročitajte i:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: V.B.