Login/Registracija

OBOREN JOŠ JEDAN REKORD: Zorica Brunclik pobedila pljusak (VIDEO)

Ni sivi oblaci, ni kiša koja se čitavog popodneva sručila na Srbiju nisu sprečili više od deset hiljada stanovnika Subotice da dođu i prisustvuju koncertu Zorice Brunclik na centralnom gradskom trgu i tako obore rekord u poseti.

Najtiražnija pevačica u istoriji domaće diskografije bila je specijalni gost na proslavi Dana grada i tom prilikom priredila je muzički spektakl za pamćenje.

Uz pratnju maestra Kemiša, folk diva otpevala je sve hitove koji su obeležili njenu gotovo pet decenija dugu karijeru i dovela atmosferu do usijanja već od prvih taktova.

– Ovoga leta imala sam mnogo prilike da se na koncertima družim sa publikom širom regiona, i zaista sam oduševljena što je svuda, kao i u Subotici, publika fantastično raspoložena i što pevaju uglas sa mnom. To pokazuje da kvalitetne pesme sa vremenom mogu samo da dobijaju, a ja sam srećna i blagoslovena što takvih imam mnogo u svom repertoaru. Hvala svima koji su došli uprkos neuobičajeno hladnom vremenu za ovo doba godine, a ja sam dala sve od sebe da im se odužim na toj podršci svojom pesmom – rekla je Brunclikova, čiji koncert je završen velelepnim vatrometom.

U videu ispod pogledajte kakav je spektakl priredila:

……

Foto: Privatna arhiva Zorica Brunclik/ Andrej Imrić,
Autor: Grand.Online