„NISMO BILI NA MEDENOM MESECU“ Dinča sa ženom o porodici i poslu! (VIDEO)

Pevača Milina Dinčića Dinču sa suprugom Jelenom posle dužeg vremena sreli smo na jednom gradskom događaju, a on nam je tom prilikom otkrio da mu ovakva okupljanja nisu mnogo nedostajala jer se navikao na mirniji, porodičan život.

– Sa jedne strane navikli smo se na mirniji, porodičan život, ali ipak je i to malo dosadilo, pa eto videli smo neke ljude koje nismo dugo, tako da možemo da kažemo da je falilo – rekao je Dinča.

Otkrio nam je i kakva je situacija što se tiče posla i da li ima ponuda za nastupe.

– Polako se posao otvara, ljudi prave neka manja veselja, naravno sa svim merama, sa distancom, onoliko koliko to može da se ispoštuje, radi se po malo, ali sve ukazuje na to da će biti dosta posla na leto – zaključio je pevač.

a83e03f133762d6ad42f0301198cb2b9961087a0

Međutim, Dinčina supruga Jelena uživa u porodičnom životu, te se potpuno posvetila sinu i ćerkici.

– Naravno da mi prija to što imam mogućnost da ostanem kući sa decom i da im se posvetim, a Milanov posao je takav da radi i da trenutno više doprinosi. Meni je ovo trebalo da se malo sredimo i da uskoče bake da nam čuvaju decu… Samo je malo čudno kad vidimo nekog da li da se zagrlimo i poljubimo – ispričala je Jelena.

76c6926fb3050259a96179dc9261adebd7a5ccfe

Međutim, zbog celokupne situacije sa pandemijom par još uvek nije stigao da otputuje na medeni mesec, ali kako kažu to će još malo da sačeka, jer trenutno imaju drugi prioritet.

– Mi još nismo bili na medenom mesecu i ja ga baš pitam, ali oni nisu radili dugo i sada je prioritet da oni rade, pa ako bude prostora ići ćemo sigurno – rekla je Jelena.

Ceo intervju sa Dinčom i Jelenom pogledajte u videu ispod teksta!

Foto: Z. K. Munja/D. Milošević/Instagram,
Autor: D. Bukovčić