Login/Registracija

„NISAM ŽELELA BUDEM SA NJIM“ Pevačica o svom suprugu: „Doživljavao me je kao dečaka“

Nekadašnja zvezda Granda, Jovana Pajić, u skladnom je braku godinama sa Aleksandrom Cvetkovićem, frontmenom grupe Tropiko. Ona ističe da njih dvoje nisu imali bajkovito i romantično upoznavanje, budući da su godinama sarađivali i bili kolege.

– Radili smo mesecima, na moru i Kopaoniku, ali se tada nismo prepoznali. Mene su svi iz benda doživljavali kao jednom malog dečaka i svima je bilo čudno i smešno kada su kasnije saznali da smo mi u vezi – istakla je Jovana i dodala da su tek nakon prestanka saradnje počeli da se druže, kada su se i simpatije izrodile.

Pevačica ne krije da nikada nije želela da bude u vezi sa kolegom i nekim ko se bavi istim poslom kao i ona.

– Da mi je neko rekao, ne bih mu verovala. Ni on ni ja nismo mogli da zamislimo da budemo sa nekim iz iste branše, ali znate kako kažu, sve to nećeš samo sačekaj i doći će – nasmejano odgovara Jovana u emisiji „Od A do Da“.

Nije bilo romantičnog prošenja, a nije ni previše pažnje pridavala venčanici, imajući u vidu da je bila u petom mesecu trudnoće.

– Nisam imala previše mogućnosti, već u šta stanem to mi je. Ja sam probala tu venčanicu koja je stajala na ofingeru. Nije bila od onih što podsećaju na Pepeljugu, već jedna stidljiva venčanica koja je više ličila na neki materijal. Probala sam je, nije me žuljala, stomačić je mogao da se upakuje i ja sam rekla ne biram više ništa – priseća se Pajićeva.

Običaji ih nisu zanimali, ali imala je samo jednu želju u vezi sa venčanjem, a to je da mladoženja dođe kod njenih roditelja po nju. A imala je i nešto staro, nešto plavo i nešto novo za sreću.

– Lubenicu i dobru ženu ne možeš da odabereš. To samo može da ti se posreći. Ali smatram da je važno da pre braka ljudi žive malo zajedno kako bi se upoznali, a takođe i da ne padnu pod uticaj braka, u smislu kao sad ste odrasli i morate da se tako ponašate – rekla je ona i dodala da je za dugu i srećnu vezu jako važno stalno se zabavljati.

Foto: PrtSc Yt,
Autor: K. Stanković