„Nisam mogla da sačuvam muža“, Cakana zatekla supruga sa Ruskinjom, njegova reakcija je za prepričavanje

CAKANA ZGS SNIMANJE 19042023 FOTO FILIP 140 ok

Godinama unazad pevačica Dragica Radosalvjević Cakana uživa u ljubavi sa Nebojšom Negićem. Kako su oboje ljubitelji dobrog odmora svaki slobodan trenuta koriste da otputuju, a situaciju sa jednog egzotičnog mesta pevačica nikada neće zaboraviti.

-Bili smo u nekom velikom kompleksu. Sećam se ima tu nekih ostrvca, onako pola si u vodi a pola nisi. Tu su veliki šankovi, sa jedne strane ova muzika, vamo druga, ma ludilo. Takva gužva i najgore je što ja nisam mogla da sačuvam muža. U jednom trenutku ga tražim i nigde ga nema jer se ti potpuno pogubiš, svi igraju, svuda je neko ludilo- počela je priču Cakana, a epilog ovog događaja će vas ostaviti bez teksta.

-Kad u jednom momentu Neša luduje sa nekom Ruskinjom, razbi se tamo! I pravi se da je sam što je nasmejšnije. Prilazim ja kad on i dalje igra, luduje, kao ne vidi me. Ja mu rekla sačekaću te ja da završiš (smeh)- ispričala je pevačica sa osmehom i nasmejala ceo studio do suza.

DSC08503 ok

Podsetimo, Cakana i Neša preko petnaest godina žive u porodičnom domu nadomak Beograda, e ekipa Grandove redakcije imala je priliku da poseti njihovu kuću.

Sve detalje možete pogledati u videu ispod:

Foto: F. Pavlović,
Autor: J. Jović