Nikolija Jovanović progovorila o odnosu sa Reljom i odrastanju uz Vesnu Zmijanac: ,,Jurio me je, to sam joj prebacivala“

nikolija Jovanovic o odrastanju i odnosu sa reljom
izvor: https://www.instagram.com/p/CxdTMgMMsmw/?img_index=1

Poznata Srpska Pevačica i ćerka jedne nod najvećih regionalnih zvezda Nikolija Jovanović, otkrila je detalje iz njenog odrastanja uz Vesnu Zmijanac, kao i o odnosu sa svojim izabranikom Reljom Popovićem.

Vesna i moj otac odlučili da se ja rodim u Zagrebu i tamo je ležala pred, koliko znam, rasprodate turneje u Americi, Australiji u tom trenutku – kaže Nikolija.

Iako je rođena u Zagrebu kaže da je na Vračaru odrasla i da je to njen zavičaj i tu je i dan danas, a ističe da je tada bila „nežnica koja je terala inat“.

Bila sam nežnica. Nekada sam znala da teram inat, ali sad iz ove perspektive mi je jasno da je to samo dete koje privlači pažnju roditelja, na ovaj ili na onaj način – govorila je Nikolija u emisiji „Balkanskom ulicom“.

nikolija Jovanovic o odrastanju i odnosu sa reljom2
izvor: https://www.instagram.com/p/CvE4nU9MrGa/?img_index=1

Razvod roditelja je „razneo“

Roditelji su joj se u jednom trenutku rastali, a njoj je razvod veoma teško pao.

– Mene je raznelo. I onda uvek sebi kažem ne budi razmažena, neko nema roditelje, neko nema kao, Relja, on je ostao bez oca i sigurno mu je bilo mnogo teže nego meni, kao i mnogima, ali meni je teško palo. Sreća, na Vračaru su kupili nekretnine da budu ulica ispod ulice i onda su mi uvek govorili, bar ne moraš da ideš daleko. Ali da, uticalo je na mene dosta, imam ogroman strah od napuštanja, nesigurnost, nepoverenje u ljubav u zajednicu generalno i mnogo mi je trebalo rada na sebi da promenim taj patern koji sam naučila, koji sam gledala. Da izađem iz tog okvira odrastanja i da ja probam da napravim drugačije – kaže Nikolija.

Kako je Nikolija upoznala Relju

nikolija Jovanovic o odrastanju i odnosu sa reljom2 1
izvor: https://www.instagram.com/p/CueOKhFs8-L/?img_index=1

Iskreno, u tom trenutku sam samo razmišljala kako živa da stignem kući pošto je bilo dosta filmično – kaže Nikolija koju je Relja jurio kolima:

– Da, mislim nije on mene jurio, ja sam bežala. Ja sam bežala, to mi je nekako bilo jako koketno i zabavno u tom trenutku, ali pošto je on jako dobar vozač, to je izgledalo kao na filmu, kao pravo jurenje kolima. I sećam se da sam uspela da pobegnem negde nekim uličicama kod Vojvode Stepe, ne znam ni ja kako sam došla do tamo. Pobegla sam te večeri. Našli smo se sledeće, kad sam ja njega zvala. Tako da, bilo je malo muškog, a bilo je malo i ženskog starta. A sledeće večeri sam ga zvala da me pokupi.

Prvi poljubac sa Reljom

Malo iznad Vračara se desio i traje evo deveta godina – kaže Nikolija.

Majka Vesna Zmijanac se nikada nije smejala

nikolija Jovanovic o odrastanju i odnosu sa reljom3
izvor: https://www.instagram.com/p/CxYfab-sbEL/

A pre nego što je u njen život ušao Relja, živela je kao mala ponekad nestašna devojčica koja i danas nosi ožiljak na licu jer je mislila da je Pohakontas. Ipak, pošto su roditelji bili razvedeni nije bilo lako da njena majka, koja je uvek morala da bude nasmejana jer je bila jedna od najvećih jugoslovenskih zvezda, podiže ćerku i bude uvek raspoložena.

– Da, nikad se nije smejala. Retko kad možete da je vidite nasmejanu i pošto ja nekad znam da imam tu facu kao da mrzim ceo svet, a ne da ne mrzim nego uopšte tu emociju ne posedujem u sebi, a imam tu neku nadrndanu facu koju ona nije mogla da podnese jer je u stvari verovatno videla sebe u meni. A onda kad sam malo sazrela to sam joj prebacila: „Kako očekuješ od mene da budem nasmejana kad si ti…“, a onda mi je ona rekla: „Ali ja ceo život, dobro veče, dobro došli“. I od tog dobro veče, dobro došli, toga nije bilo onda kod kuće, nekako kao da se istrošilo na tim silnim koncertima, nastupima i emisijama – priča iskreno Nikolija.

nikolija Jovanovic o odrastanju i odnosu sa reljom5
izvor: https://www.instagram.com/p/CyijnGCM7CZ/?img_index=1

Majka i otac su bili podeljeni kada je Nikolija u pitanju, otac je, kaže, bio zadužen za školstvo, a majka za zdravstvo.

– Uspeli su oboje, moram da kažem, pošto sam diplomirala na međunarodnom biznisu u Atini i ostala zdrava. Jer majka je tražila samo dve stvari, da budem zdrava i srećna. I sad to deluje banalno, ali to je najteže, ostati zdrav i srećan – istakla je Nikolija za Blic.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO: Bosanac otkrio sve o Cecinom novom dečku

Pročitajte i:

Foto: instagram/printscreen,
Autor: V.B.