Nikola Rokvić oborio još jedan rekord, ovo bi malo ko uspeo (FOTO)

NIKOLA ROKVIC NNK SNIMANJE 05102023 FOTO MUNJA 51 ok 1

Poznato je da je pevač Nikola Rokvić zaljubljenik u prirodu, a sada je umesto klasičnih šetnji odlučio da se upusti i u ozbiljne aktivnosti.

Nikola je naime odlučio da se popne na poznatu planinu Rtanj, a fotografija koju je snimio na 1.560 m nadmorske visine svedoči o tome da je uspeo u svojoj nameri.

nikola rokvić rtanj
Nikola Rokvić Rtanj / Foto: Instagram nikolarokvic

-Rtanj. Rs – poručio je Nikola nakon osvajanja vrha Šiljak, najviše tačke na ovoj planini u istočnoj Srbiji.

Nikola ne krije da ga njegov avanturistički duh poslednjih godina ga vodi u česte šetnje u kojima uživa u velelepnim pejzažima naših krajeva, a nakon nižih predela sada je uspešno savladao i ovaj nešto ozbiljniji planinski poduhvat.

nikola rokvić rtanj
Foto: Instagram story nikolarokvic

Pevač je naime prepešačio više od 15 kilometara tokom svog pohoda na vrh planine o čijim se magičnim svojstvima vekovima ispredaju brojne priče, a tom prilikom uspeo se, kako je zabeležio njegov pametni sat čak 355 spratova.

nikola rokvić rtanj
Foto: Instagram story nikolarokvic

Rokviću ovo inače nije prvi put da je boravio na Rtnju, ali se nije do sada uspinjao na najvišu kotu ove prirodne piramide, kako još nazivaju srpsku planinu.

Pevač se inače prepustio ozbiljnim sportsko-rekreativnim aktivnostima još pre više od godinu dana, a sve to po preporuci poznatog Milana Strongmena, što je jednom prilikom javno izneo.

-Čini mi se da sam prvi put uzeo uzde u svoje ruke… 10 meseci pravilnog rada sa Milanom i zdravog načina života, neki će reći patnje, ali moraću da vam odam tajnu… Uživao sam, radovao se svakom treningu, dobroj ishrani, bistrini uma i skladu mog bića! Bez patnje, već konstante radosti i inspirativnih napredaka! A tek sam počeo– sa osmehom je poručio Nikola prošle godine.

nikola rokvić rtanj
Foto: Instagram story nikolarokvic

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO: Nikola Rokvić progovorio o pokojnom ocu

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Dačić