Nova humanitarna akcija Nikole Rokvića privukla mnoge: Pevač „trofej“ sa hodočašća stavio na licitaciju, a cena već skočila na 3.000 evra (VIDEO)

zika jaksic rasplakao gledaoce pricom o marinku rokvicu

Nije prošlo ni mesec dana od kako se vratio sa hodočašća, a Nikola Rokvić je već pokrenuo novu humanitarnu akciju.

On i njegova supruga Bojana Barović osnovali su Fondaciju „Porodica“, a onda se Nikola upustio u svoj prvi humanitarni podvig, hodočašće do manastira Svetog Nektarija u Egini. Tokom njegovog pešačenja do manastira, koje je trajalo mesec dana na račun Fondacije uplaćeno je 42 miliona dinara.

-Dok završavamo papirologiju i nabavku svih potrebnih aparata za koje smo prikupili sredstva, još jedna akcija je pred nama! Ovaj put humanitarno licitiramo, za dečiju radost! Licitacija će trajati 7 dana kada ćemo proglasiti pobednika, kome ćemo lično uručiti ovaj nesvakidašnji „trofej“ sa puta. Početna cena je 1.120 evra – napisao je Nikola na svom Instagram nalogu.

Untitled 75

Samo dva dana kasnije od momenta otvararanja licitacije, Rokvić se pohvalio da su patike već dostigle cenu od 3.000 evra.

Pozivam sve pojedince, firme, moje prijatelje da se priključe i nastave da licitiraju i da tako pomognemo onima kojima je pomoć najpotrebnija – rekao je Nikola i podsetio da licitacija traje još pet dana.

BONUS VIDEO: Nikola Rokvić o hodočašću i porodici

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

(Blic.rs)

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović / Instagram / nikola_rokvic,
Autor: K. Marković