Login/Registracija

NIJE ZA ONE SA SLABIM ŽELUCEM: Pevač POJEO ŠKORPIJU, a od jezivog prizora mnogima pripalo muka: „Dušu da ispovraćaš“ (VIDEO)

Kao i veliki broj njegovih kolega sa estrade, i Darko Filipović odlučio je da nakon praznika otputuje na jednu egzotičnu destinaciju gde uživa „za sve pare“.

Pevač trenutno boravi na Tajlandu koji ga je očarao svojim lepotama i ne libi se da, kao pravi turista, proba sve što mu se učini zanimljivim, pa čak i njihove neobične specijalitete.

On je pokazao kako na jednoj lokalnoj pijaci žive škorpije šetaju zarobljene u velikom providnom terarijumu odakle ih vade i spremaju kao specijalitet koji je Filipović probao.

Nećete verovati sada ću prvi put u životu da probam pravu škorpiju– najavio je pre nego što je zagrizao spremnu škorpiju na štapiću koju je prethodno umočio u sos.

Iako su se mnogi zgrozili zbog ovog hrabrog poteza Filipovića, on je pojeo celu škorpiju i konstatovao da je lepog ukusa.

„Jaoo“, „Povraćam“, „Svaka ti čast, prevrće mi se želudac“, samo su neki od komentara šokirane publike ispod ove objave.

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić