Login/Registracija

Bilja Sečivanović OPTUŽILA VODITELJE ZA NEUSPEH SVOJE PESME: „Diriguju nam šta ćemo pevati“

Kada izdaju novu pesmu, pevači se posvećuju promociji iste kako bi se ona, putem različitih kanala, došla do velikog broja publike, ali taj put nije uvek lak.

Mnoge prelepe pesme nisu prošle slavno uprkos sjajnim tekstovima i muzici, sa čim se svojevremeno susrela i Bilja Sečivanović sa numerom „Sine moj“.

Naime, ova emotivna balada predstavljena je na jednom Grandovom festivalu nakon čega Bilja nije imala priliku da je ispromoviše na pravi način, za šta je optužila kolege sa televizije.

Tu ste krivi vi voditelji, ne ti konkretno jer ti nama ne diriguješ šta ćemo pevati, a u mnogim emisijama traže da se pevaju vesele pesme i iz tog razlika je zapostavljena– istakala je Bilja u emisiji „Pesmom za dušu“, kada je voditelj te emisije ohrabrio.

Nemoj slušati moje kolege voditelje, već je ponovo pokreni i oživi pesmu da dobije publicitet koji zaslužuje– savetovao je Peja, dok je od kolege Nenada Manojlovića dobila reči hvale.

Sećam se kada je izašla pesma o sinu i danas se ježim i čudi me da je nisi više forsirala jer je prelepa, ali slažem se sa Pejom, trgni se– pružio je podršku i pevač.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: S. Čumić