NIJE ZA ONE SA SLABIM SRCEM: Zorana Mićanović zategnuta kao PRAĆKA, gu*a u prvom planu (VIDEO)

Zorana

Otkako je objavila pesmu „Sikter“ Zorana Mićanović ne staje. Uporedo sa karijerom i svakodnevnim nastupima, pevačica vredno radi i na fizičkom izgledu, a iz teretane ne izbija.

Nedavno je priznala da je na nagovor producenta Aleksandra Mičlića Milija počela sa vežbanjem, a sad se pohvalila i prvim rezultatima.

Zorana je objavila video iz teretana gde se jasno vidi da radi i ruke i noge, ali najveću pažnju izazvali su njeni trbušnjaci na stomaku koje je dobila za samo par meseci vežbanja.

Nakon ovog videa pevačica je fanove počastila još jednim u kom je jasno pokazala da se znojenje u teretani isplatilo.

Mora da se pišruje ishrana i redovno mora da se trenira. Ovo su rezultati nakon tri meseca, zadovoljna sam, ali može to još bolje. Nastavljam još jače – rekla je Zorana za Grand.

Povećana i zategnuta zadnjica prikovala je njene pratioce na Instagramu za ekran, a mnogi su se složili da nikad bolje nije izgledala.

Podsetimo, pored teretane Zorana je upisala i časove plesa kako bi bila u kondiciji i na svojim nastupima mogla da pruži svoj maksimum.

-Pored pevanja, ples mi jako prija, nekako me ispunjava. Prezadovoljna sam kako mi ide, kao i rezultatima koje sam do sada postigla. Jednostavno uz pevanje ide i dobar ples, a ja iskreno nisam baš dobro znala da plešem, pa sam odlučila da redovno idem na časove jer bih volela da jednog dana na nastupima imam igrače iza sebe. Ali naravno da đuskam i ja, to ipak dosta dopunjuje sve i izgleda top- rekla je nedavno za Grand.

BONUS VIDEO Zorana Mićanović preduzela drastične mere: „Hoće da me izrade“

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić