„Nigde nije med i mleko“ Đani progovorio o razvodu sina Marka, pa otkrio krupne promene: „Jure me tako po klubu sa flašom, ali ja se odupirem“

djani

Pevač Radiša Trajković Đani gostovao je u jednoj TV emisiji i otkrio da li je rešio da kaže „ne“ alkoholu, o čemu se često polemialo u medijima.

Đani je na početku razgovora odmah otkrio da je prestao da pije i naveo razloge koji su ga naterali da donese tu odluku.

-Prestao sam da pijem. Sada imam kondiciju, pun gas! Jure me tako po klubu sa flašom, ali ja se odupirem… Spremam novi album, sin me malo kritikuje kako ništa nisam snimio skoro, pa moram da se aktiviram, sredim glas i uđem u studio – rekao je Đani za TV Pink.

djani 1

Pevač se osvrnuo i na razne novinske natpise i otkrio šta ga u tom slučaju najviše pogađa.
-Ne volim da čitam novine… Nikada nisam pljuvao kolega, ali tako, ponekad pod dejstvom alkohola umem nešto da kažem nešta, u šali, pa se posle neko zakači za to i loše protumači. Skoro je bio mom unuku rođendan i pogodilo me to što su ga kometarisali u negativnom kotesktu… čitao sam nešto kao “vidi kakvo je ovo dete“, “ružno je na roditelje“ te stvari su me baš pogodine. Možeš da pišeš o meni svašta, i da sam se napio i uradio nešto ovako ili onako, ali ovakve stvari su baš užasne – ispričao je Đani u toj emisiji.

kako su se upoznali djani i sladja

On nije mogao, a da se ne osvrne i na priče da se njegov sin Marko razvodi, koje je oštro demantovao.
-Ne, on se ne razvodi! Nigde nije med i mleko, naravno! Ja sam sa Slađom 29 godina u braku, nekad mi se ne dopada kako postavi tanjir i viljuške na stolu, pa se posvađamo, ali to su glupisti… Ne razvodiš se zbog jedne ružne reči, poruke ili bilo čega… Tako da je sa Markom i njegovom ženom sve u redu -zaključio je pevač na kraju razgovora.

BONUS VIDEO: Džejla Ramović: „Desile su se promene preko noći“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Dačić