Login/Registracija

„Ničega me nije sramota“, Marko otkrio detalje iz braka sa Lunom, pa priznao da radi kućne poslove: „Nikada mi nije pridikovala“

Luna Đogani i Marko Miljković uskoro će postati roditelji po drugi put, a njihovu porodicu za nekoliko meseci će upotpuniti još jedna devojčica.

Par uživa u roditeljstvu i željno iščekuju prinovu, a Marko otkriva kako Luni pomaže oko svega bez ikakve podele poslova na muške i ženske.

Sve poslove radim u kući, naročito sada kada je trudna i, naravno, ničega me nije me sramota. Nikada mi Luna ni zbog čega nije pridikovala, a nisam ni ja njoj – kazao je on, te otkrio da li je nekada bilo potrebe da angažuju kućnu pomoćnicu.

Imamo kućnu pomoćnicu već tri godine unazad– priznaje on.

Marko i Luna imaju stan na Bežanijskoj kosi gde su napravili svoju oazu mira, a Miljković je otkrio da li planiraju kupovinu nove nekretnine.

Za sada ne planiramo kupovinu nove nekretnine. Ovaj stan je sasvim dovoljan za četvoročlanu porodicu – kazao je.

Njih dvoje u vlasništvu imaju i plac u selu Mramorak, gde imaju u planu da izgrade vikendicu, ali i stan u elitnom naselju srpske prestonice koji se izdaje, te je očigledno da im se za novu nekretninu ne žuri, a na pitanje da li su zbog Lunine druge trudnoće pauzirali realizaciju nekog novog projekta, Miljković kaže:

Istina je da se menjaju planovi kada se očekuje prinova, ali u našem slučaju dolaze i neke nove ideje koje ćemo uskoro realizovati.

Ime naslednice su smislili, ali za sada ne žele da ga otkrivaju. Ipak, Marko je „dao“ prvo slovo imena koje će dati ćerki.

M. M. i L. M. Dali smo im prva slova naših imena Mia – Marko i Luna – L. Tako da će se devojčica zvati na slovo L – ostao je tajanstven Miljković.

(24 sedam)

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Č.