NEOPISIVA TUGA U DOMU PEVAČA, ne može da dođe k sebi od ŠOKA: „Moj život više nije isti“

329466853 214492687637960 1269863123159650114 n

Svako ko ima ljubimca zna koliko je jaka ljubav prema životinjama i koliku radost donose, a bol nakon njihovog odlaska je toliko velika da je jednaka gubitku člana porodice.

To je, na žalost, na svojoj koži danas osetio Aleksandar Misojčić, poznatiji kao Xander, koji je slomljen nakon gubitka psa koji je godinama bio njegov najveći saputnik i deo njegove familije.

Pevač se i potresnom objavom oprostio od svog ljubimca i raspalakao svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram.

-Hvala što si deo mog života. Neću da kažem da si bio jer ćeš to zauvek biti. Hvala što si mi pokazao posebnu vrstu ljubavi. Hvala što si bio najbolje stvorenje koje se desilo u mom životu. Moj život tokom i posle tebe nije isti. Zauvek ćeš biti moj Prdla, Smrdla, Srećko, Dobriša… Moj Pako. Volim te zauvek i izvini za svaki bol koji si osetio tokom svog kratkog života. Dao sam sve od sebe da imaš najlepši mogući život i da budeš srećan jer sam ja to uz tebe uvek bio. Svaki moj bol si osetio i učinio da nestane najbrže moguće, samo ova rana koju imam nakon tvog odlaska će ostati nesto što nikad nece zarasti, ali i to je život… Budi srećan na nekom lepšem mestu. Srešćemo se opet siguran sam. Volim te najviše na svetu– napisao je slomljeno pevač, a reči utehe ljudi koji ga prate i dalje se nižu.

Uprkos velikom bolu pevač se danas pojavio na snimanju Grandove emisije, a suze nije mogao da sakrije ni pred pripadnicima sedme sile.

-Boli, jako boli. Stvarno ne funkcionišem danas najbolje, razumite me, profesionalac sam i morao sam da se pojavim na snimanju, ali mi uopšte nije lako – rekao je Xander gotovo kroz suze za Grand.

4d0ad014ad560228dd6899ddef7ba9dc2c21fad2

NE PROPUSTITE I

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: I. Ankić