Trudnu Zvezdu Granda sačekalo neverovatno rođendansko iznenađenje: U ponoć stigli torta i cveće, a od Habibovića Roleks: „Zaslužila si mnogo više“ (FOTO)

tamara i emir habibovic

Emir Habibović i Tamara Selimović ovih dana imaju puno razloga za slavlje. Nakon najlepših vesti da čekaju bebu, i dueta koji zajedno spremaju, pevačica danas proslavlja rođendan koji će sigurno pamtiti.

Screenshot 20230316 081336 com.instagram.android

Bez ikakve pompe, Tamara je sinoć uživala u zajedničkom domu sa Emirom i ćerkom Arianom kada je stiglo prvo iznenađenje od njenih najbližih. Oni su pozvonili na vrata, a kada ih je pevačica otvorila u sasvim običnom kućnom izdanju umalo se zaplakala od sreće. Torta, vatromet i cveće uz rođendansku pesmicu čekali su Selimovićevu, a sve je zabeležio njen dragi koji je snimao ovaj trenutak sa njihovom mezimicom u rukama.

ipiccy image 5 2

Ipak, poseban poklon upriličio je upravo Emir koji je svoju lepšu polovinu obradovao skupocenim satom marke Roleks, čiju je fotku ona odmah podelila na svom Instagramu.

Mojoj dami za rođendan. Ženi koja je mnogo više zaslužila– pisalo uz objavu koju je ona podelila uz emotikone srca i krune.

Screenshot 20230316 100635 com.instagram.android

Podsećamo, par je juče objavio kako će za nekoliko meseci ponovo postati roditelji čemu se neizmerno raduju.

 Presrećan sam, Tamara je dobro hvala Bogu. Spremio sam nove pesme, ali i duet koji izalzo u maju, sve ide kako treba – rekao je pevač za Grand.

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić