Login/Registracija

Nekada nije sve bilo IDEALNO: “Ništa nije moglo da zameni NEDOSTATAK OCA“

Nekadašnja učesnica takmičenja “Zvezde Granda“ i sadašnja devojka folk pevača Draka Lazića, Barbara Bobak, retko govori o svom privatnom životu, koji pre stečene popularnosti nije bio nimalo jedostavan.

Odrastanje za nju kao devojčicu bilo je sasvim solidno, kada je reč o finansijskoj situaciji, ali nedostatak oca koji je mnogo radio, ništa nije moglo da nadomesti.


– Otac je do moje šeste godine radio kao vozač kamiona i pamtim ga po rečenici: „Kad ću da te vidim tata?“, a on kaže: „Za nedelju dana“. Odrasla sam na nemačkim slatkšima, sokovima, igračkama, ali je tu bila prosto velika praznina, jer nikad nije bio tu. Generalno te stvari mene nikad nisu interesovale, neko sam ko je vezan za oca i majku i volim kad su tu i ništa to ne može da mi zameni– rekla je pevačica.

Iako su roditelji tokom njenog detinjstva bili u nezgodnoj finansijskoj situaciji, trudili su se da ni ona ni njen mlađi brat to ne osete.


– Otac je kada smo bili malo otvorio svoju firmu, imali su gomile kredita, dugova, troškova, ali ni brat, ni ja, to nikada nismo osetili, davali su poslednji dinar na nas i uvek smo se držali zajedno nas četvoro i deda, sa ostalom rodbinom nismo imali neke previše bliske odnose– objasnila je Barbara pa dodala:


– Nedostaje mi taj momenat velike familije, imam veliku familiju ali sa dosta njih nismo nešto preterano bliski, i uvek zavidim ljudima koji imaju mnogobrojnu i složnu familiju, volela bih da je i meni tako, ali eto, ne možeš imati sve – ispričala je Bobakova za “Telegraf“.

BONUS VIDEO


Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: T. Bogavac