Nekad se po batake išlo kod Bogdane, a sada kod Bojane: Šijanova žena uzela tezgu na Bajlonovoj pijaci?!

bojana rodic

Od trenutka kada je porodica Rodić postala poznata javnosti zbog veze, a onda i braka Bogdane Rodić sa Veljkom Ražnatovićem, saznalo se da se radi o veoma imućnoj porodici iz Titela.

Oni se bave poljoprivredom i poseduju farmu pilića, a sve tri ćerke bile su uključene u porodični biznis.

Iako su Bogdana i Bojana “napustile” porodično gnezdo i preselile se u Beograd kod svojih partnera, često sa novim porodicama rado odlaze kod svoje porodice u Titel, gde se okupljaju i uživaju u prirodi, ali i luksuzu doma.

fb8a577622e511952c724847b33d83a568a0e930

Bojana se, kako piše Pink već vratila porodičnom biznisu – prodai pilića, a za tu svrhu iznajmila je tezgu na Bajlonovoj pijaci gde je rado viđena svake subote zajedno sa svojim suprugom Mirkom Šijanom koji joj je velika podrška u poslu.

Bojanu i Mirka ljudi na pijaci obožavaju. Rodićku posebno, ona je tako prijatna, ljubazna i draga devojka. Ma prosto je rođena za taj posao. Biznis im ide super, rade punom parom, koliko znamo prodaja im je nikad bolja. Solidno zarađuju od toga, a i Mirko Bojani mnogo pomaže oko posla. Stvarno su tandem snova za sve – otkriva izvor, pa dodao:

– Ma Bojana je zmaj, ona nije navikla da odmara, evo porodila se početkom godine, a oni već punom parom rade na Bajloniju na tezgi. Njoj kao da ništa ne pada teško. Srećom je tu baka Goca koja im čuva decu kod kuće, dok su oni na pijaci. Sve im se lepo namestilo.

7119df976729f1331113b2462441f24e7a720a1a
Foto: nstagram/Printscreen/bojana rodicc,
Autor: Pink/I.Grk