„Suze su mi pošle“, Gest fana Nedu Ukraden raznežio do srži (VIDEO)

Pevačica Neda Ukraden danas je najavila solistički koncert u Beogradu, a u razgovoru za naš portal dotakla se svih aktuelnih tema.

Neda prizane da još uvek nije sumirala utiske sa nedavno održanog koncerta u Rumuniji i za Grand otkriva da se rasplakala na sceni.

Osećaj je zista neverovatan! Zlatna ogrlica sa slovom „N“. Nisam ni znala, to je bilo na kraju koncerta, kada smo se pakovali i spremali da krenemo. Videla sam kada sam došla u Beograd, bila sam zaista šokirana. Nemam čak ni ime, a ni adresu da joj se zahvalim. To su zaista dirljive stvari, da ne kažem da to vredi. I ogroman buket cveća, ljubav i duboko poštovanje – ispričala je Neda Ukraden.

Neda Ukraden – Intervju

WhatsApp Image 2024 02 20 at 13.07.33

Pevačica kaže da je u Rumuniji obožavaju, pa je na koncertu imala prilike da vidi da je publika horski pevala svaki njen hit puna dva sata, a ni loši vremenski uslovi ih nisu sprečili da se provedu.

Dva sata su pevali! Objavljen je čak i članak u njihovim novinama, doneli su mi da vidim. Bilo je relativno malo Srba, da kažete da znaju srpski jezik, jer većina posetilaca bila je koji govore rumunski jezik, govore sasvim drugim jezikom. Oni znaju svaku reč svake pesme i to je neverovatno. Devojčica od 5-6 godina peva „Lavandu“, „Da se nađemo na pola puta“, „Zora je“, od reči do reči. Gledam u usta i ne verujem, zaista neverovatno – otkrila je Neda.

NEDA UKRADEN ZGS SNIMANJE 02112022 FOTO MUNJA 31 ok

U Rumuniji publika horski pevala svaku Nedinu pesmu

neda ukraden 34 ok

Balkanska diva je ispričala da je bina na kojoj je održala koncert bila veličanstvena i da u jednom momentu nije mogla da se obuzda, pa se rasplakala.

Veličanstvena bina! U jednom momentu suze su mi pošle. Znate kada tolika masa krene da peva, to je odjekivalo i imalo je jednu neverovatnu energiju, po toj zimi, da čovek proključa od uzbuđenja od sreće i uzbuđenja. Veličanstveno je bilo, zaista sam počastvovana. Svaki put kada dođem vidim koliko me taj narod voli – rekla je ona.

Neda Ukraden smatra da treba pažljivo birati pesme i da je to ključ uspeha, a kako je ispričala najvažnije je biti posvećen publicu i marljivo raditi.

Samo pesma i posvećenost publici, profesionalan odnos prema radu. Nema tajni, to je ključ uspeha – zaključila je Neda, a video pogledajte na početku teksta.

neda ukraden luksuzna kuca u hrvatskoj

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja/Grand ,
Autor: S.Stojanov