Login/Registracija

Nećete verovati šta snajke Rokvić rade u javnosti: „HRABAR POTEZ“

Screenshot 20230222 142223 Instagram

Sinovi Marinka Rokvića, Nikola i Marko Rokvić, su u istom periodu dobili ćerke, a njihove supruge Bojana i Sara pokazale su kako sad zajedno brinu o prinovama.

Rokvićeve snajke objavile su fotografiju na Instagramu koja je privukla veliku pažnju, a sve zbog toga što zajedno, na javnom mestu doje bebe.

Screenshot 20230222 142220 Instagram
Instagram/bojanabarovic

Inače, Bojana se često na društvenim mrežama zalagala za to da majke treba javno da doje svoje bebe.

– U okruženju kada sve manje mama doji svoje bebe, a dojenje van kuće je još uvek tabu tema, i nažalost ne tako čest prizor, želela sam da pokažem da nema ničeg lepšeg ni prirodnijeg od toga da svojoj bebi u svakom trenutku pružite ono što joj je najbitnije: vašu blizinu, toplinu, ljubav, sigurnost i najbolju moguću hranu, a to je majčino mleko – govorila je Bojana.

– Nema potrebe da se mame negde sklanjaju, sakrivaju i ograničavaju svoje kretanje jer je “vreme“ za hranjenje. I sa prvim i sada sa drugim detetom, slobodno sam se kretala, uživala i dojila gde god su oni to poželeli. Proleće je, lepo je vreme, izađite, uživajte sa svojim bebama, i ne zaboravite da budete dovoljno hidrirane, jer znamo koliko je to važno i za mamu i za bebu – rekla je tada Nikolina supruga.

nikola rokvic i bojana
Instagram/nikolarokvic
Foto: Instagram,
Autor: I.A.