Login/Registracija

„Ne pričam ćerkama o njihovim očevima“, Nataša Bekvalac progovorila o roditeljstvu i kontroli: „Vidim sebe u njima“

017db3d06c05468851838fd4442fec02c7b23bb4

Privatan život Nataše Bekvalac oduvek je intrigirao javnost, a nakon ljubavnih brodoloma, pevačica se svojevremeno u potpunosti okrenula sebi i posvetila odgajanju svojih ćerki koje su njen najveći ponos.

Bekvalčeva je, nedavno, progovorila o vaspitanju ćerki, te priznala koliko joj je kao samohranom roditelju teško da sve drži pod kontrolom.

 Ja sam u roditeljstvu sama. Ta uloga mi je najvažnija kao i svakoj normalnoj ženi. To je energija koja te poprilično obuzima. Maksimalno sam posvećena i poslu koji radim već 20 godina na vrhunskom nivou. To su dve stvari koje me ispunjavaju i obuzimaju. Muškarac mora biti magičan da bih mogla da ga uglavnim u svoj raspored– kaže pevačica i dodaje:

ca741adc15cfe3f2d0cc21e0e59712a532bc957a e1682363607632

 Sve što je veliko je teško. Ja svoju ulogu smatram velikom. Svaka mama zna koliko je teško u ovom ludom vremenu biti samohrani roditelj. Dodatno je otežavajuće imati u kući tinejdžerku i malu devojčicu. Ja sam ih rodila, ja ih odgajam i naravno da u svakom momentu vidim sebe u njima. Ali vidim i njihove očeve– iskrena je Nataša koja priznaje da poprilično kontroliše ćerku:

– Hana mi nikada ne kaže u lice da je smaram, ali kada prisluškujem njene telefonske razgovore, kaže to drugaricama– priznaje pevačica.

Natasa Bekvalac 5 1

Lepa pevačica iza sebe ima tri braka, dok je iz dva dobila ćerke Hanu i Katju. Kako kaže svojim naslednicama ne priča o očevima.

– Iz ljubavi prema svojoj deci nikada neću pričati o njihovim očevima pogotovo zato što nemam preterano afirmativne stvari koje bih svakako rekla da imam– izjavila je nedavno za domaće medije.

Foto: Instagram,
Autor: S. Č.